- Reaksiyon puanı
- 12
Çaylar da benden olsun. O pastayı tek başına yemek bence iyi bir fikir değil(bize de bırak
Hadi afiyet olsun.
Ağzımızın tadı hep yerinde olsun canlarım.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
yaa( ben sevmek istiyorum
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii.
Paylaş o pastayı Zerynthia kardeşlerinle olmaz ki ama aaa
Kadınlar kahvesi diye başlık açalım o zaman inadına maydanoz olurlar. Zaten ne zaman forumda kadın erkek meselesi konumuz olsa valla yorum sayısı çoşuyor.![]()
madem buldum sizi, soruyim
Bazı kızların neden burunları çok havada oluyor?
Burnu havada dediğin kız napıyor hakikatten burnu havada mı dolaşıyor? Kimseyi beğenmiyor mu? Sanarsın kendisi prensesPrensini bulamayan prenses Çekirdeksiz elmaya, dizesiz şiire benzer.
)
Benim burnum havada olmak zorunda yoksa karşımdakileri göremiyorum. khkh56
ben pis erkek kategorisinde değilim demi![]()
![]()
ıjnvflkeqwöşdlqwqeöqdqwldq![]()
![]()
Düştün dilimeeeeee sevincli
Ayyy sen benim biriciğimsin. O pastaya seni katık eder birlikte yerim. kiss3
Çok da tınnn... dlckrn dlckrn dlckrn
Anam maviinci kaç) Ben de şunu merak ediyorum gerçekten dünyada mavi olan inci var mı?
)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.