HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Selamlar sevincliguitarsmileydancey789music45happy6

merhaba arkadaşlar ben yeni, üye oldum.bu telkinlerin etkili olacağına inanamıyorum.aslında çok istiyorum.12 yıldır bipolar hastasıyım.şu an tedaviye dirençli bir depresyon dönemi yaşıyorum.aşırı suçluluk duyguları,unutkanlık,korkaklık,o güven duygusu vb. durumlar yaşıyorum.sizlerde bunları yaşadınızmı?şimdi hasılsınız?tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bu çaresiz insanla paylaşırsanız beni gerçekten mutlu edersiniz:D

merhaba arkadaşlar ben yeni, üye oldum.bu telkinlerin etkili olacağına inanamıyorum.aslında çok istiyorum.12 yıldır bipolar hastasıyım.şu an tedaviye dirençli bir depresyon dönemi yaşıyorum.aşırı suçluluk duyguları,unutkanlık,korkaklık,o güven duygusu vb. durumlar yaşıyorum.sizlerde bunları yaşadınızmı?şimdi hasılsınız?tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bu çaresiz insanla paylaşırsanız beni gerçekten mutlu edersiniz:D

aramıza hoşgeldin, mutlu ve sıcacık paylaşımlar diliyorum.smil56

merhabalar.. bu konuyu yeni gördüm. umarım herkes telkinlerin etkisini görüyordur. ben bu siteye üye olduğumdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. telkinlerimle uyumaya alıştım. çekirdek inanç çalışmasında da çok fayda gördüm. forumda her okuduğum konu bana çok güzel şeyler katıyor. öğreniyorum-gelişiyorum-değişiyorum y789
seviyorum bu siteyi.

şimdilerde esas ilgi alanım çekim yasasını öğrenebilmek. imgeleme konularında çok fza bilgim yok.sitede onu öğrenmeyi amaçlıyorum. kitap araştırması yapıyorum. aranızda bu yasayla ilgili bildiği ve faydasını gördüğü bir kitap önerebilecek biri varsa paylaşmasını rica ediyorum.
sevgiler..

deprem çok büyük bir acıdır.Kimse böyle bişey yaşamasın inşallah.Çok geçmiş olsun.

Money-Saving-Advice-for-Pet-Owners_featured_article_628x371.jpg

selam ben geldim .nerede kalmıştık?:)
gittiğimde er bile değildim döndüğümde yüzbaşı olmuşum .
kendimi çok aradım zorda olsa nihayet buldum.
begüm hoşgeldin demez ise giderim:)
iyiki varsın demez ise yine giderim:)
hatta iyiki varsın,iyiki sevmişim ben seni demez ise yine giderim:))))
hadi begüm karşıla beni kırmızı halı ser ,çorba yap saçlarımı tara nebiliyim işte birşeyler yap:))

merhabalar
acaba mutluluk telkinini nasıl indirebilirim.uğraşıyorum olmuyor.yardım eden olursa sevinirim

hoşgeldinnn :)

Herkese merhaba mutlu günlerrrr nasılsınız blissy

herkese iyi geceler..uyku tutmadı :)

bende yeni üye oldum can sıkıntısı ve bu siteyi kullanmayı öğrenmeye çalışıorum..merhaba demekle baslayabilirim die düşündüm:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri