Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
merhaba arkadaşlar ben yeni, üye oldum.bu telkinlerin etkili olacağına inanamıyorum.aslında çok istiyorum.12 yıldır bipolar hastasıyım.şu an tedaviye dirençli bir depresyon dönemi yaşıyorum.aşırı suçluluk duyguları,unutkanlık,korkaklık,o güven duygusu vb. durumlar yaşıyorum.sizlerde bunları yaşadınızmı?şimdi hasılsınız?tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bu çaresiz insanla paylaşırsanız beni gerçekten mutlu edersiniz![]()
kardesim benim gecmis olsun zor bir durumkuşadası Durmadan sallanıyor 3.7 , 3.0 , 4.1 artçıları yazmıyorum şu anda
uyku haram oldu tüm gece
kötü bişi yok da uyku uyuyamadık. her yastıga başıma koydum deprem oldu yastıga basımı koyamıyorum![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.