HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Günaydınlar...

ben de iyiyim canım ....sabah sabah kafamı ütüleyen bir müşteriyle uğraşıyorum.... 2600

Allah kolaylık versin. :) :) :)

Sürekli bilgisayar başında olanlar için 45 dakikada bir 5 dakikalığına gözlerinizi başka yere çevirin diyorlar. Göz monitöre çok fazla odaklandığı için kırpma sayısı azalıyor ve akabinde göz kuruluğu oluşuyormuş. Benim her zamanki gibi masadan kalkmam çok zor. Bunun yerine monitöre bakarken gözlerimi sık sık kırpsam faydası olur mu acaba?y789y789y789

Allah kolaylık versin. :) :) :)

Sürekli bilgisayar başında olanlar için 45 dakikada bir 5 dakikalığına gözlerinizi başka yere çevirin diyorlar. Göz monitöre çok fazla odaklandığı için kırpma sayısı azalıyor ve akabinde göz kuruluğu oluşuyormuş. Benim her zamanki gibi masadan kalkmam çok zor. Bunun yerine monitöre bakarken gözlerimi sık sık kırpsam faydası olur mu acaba?y789y789y789

sonra sana kırpık demesinlersmil56

ben de birazdan çıkıcam...

cuma bugün şu banka işlerini halledeyim...pazartesiye kalmasınnnnnnnnnnn.

ben geldim ,aldım buz gibi soğuk kahvemi,oturdum pencere kenarına manzaraya karşı.. belki içim açılır,şu uğursuz bulutlar dağılır...manzara da hani güzelmiş....
haaa arkadaşlar,haberiniz olsun iş arıyorum.. sabah sabah pek güzel bi haber almadım, ama hani kulağınız deliktir,duyarsınız...Kıbrısta lefkoşada iş arıyorum.mimarlık adına... duyarsanız ses edin emidunk56bad45bisikletçalışmam lazım...

Bugun Buranın pazarı actım intenrti telefon bekliyorum. çalsın giidp pazar masraflarını motorla alacağım. kendinize iyi bakın hayırlı Cumalar.

ben de birazdan çıkıcam...

cuma bugün şu banka işlerini halledeyim...pazartesiye kalmasınnnnnnnnnnn.
Kolay gelsin şeker.:)
ben geldim ,aldım buz gibi soğuk kahvemi,oturdum pencere kenarına manzaraya karşı.. belki içim açılır,şu uğursuz bulutlar dağılır...manzara da hani güzelmiş....
haaa arkadaşlar,haberiniz olsun iş arıyorum.. sabah sabah pek güzel bi haber almadım, ama hani kulağınız deliktir,duyarsınız...Kıbrısta lefkoşada iş arıyorum.mimarlık adına... duyarsanız ses edin emidunk56bad45bisikletçalışmam lazım...
Umarım en kısa sürede iş bulursun.:)
Bugun Buranın pazarı actım intenrti telefon bekliyorum. çalsın giidp pazar masraflarını motorla alacağım. kendinize iyi bakın hayırlı Cumalar.
Size de hayırlı Cuma'lar. :)

tünayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarr nasılsınızzz..?? hayırlı cumalar buaradaaa...motorla paza gitme fikri hoşuma gitti
:D

Hadi bitsin artık bu haftanın son günü de akşam saat 6 olsun eve gidelim.

bir sürü Kitaplarım var okunacak ve bu arada dinlenmek de istiyorum..

Haftaya sadece 3 gün işe gidicez sevincli yaşasııınnn... 956k

sorası 4 gün Bayrammmm.. cilgin897

Günaydınlar...

Gunaydinnn ::)

superiiiiiiiiiiiiiim planner y789seni sormaliii?smileydance

Hadi bitsin artık bu haftanın son günü de akşam saat 6 olsun eve gidelim.

bir sürü Kitaplarım var okunacak ve bu arada dinlenmek de istiyorum..

Haftaya sadece 3 gün işe gidicez sevincli yaşasııınnn... 956k

sorası 4 gün Bayrammmm.. cilgin897
bayrammm var dimiiii
ah ah benim cennet türkiyem

Ben de süperim zahiri.smileydance

Müthiş bir hava ve evde beni bekleyen yığınla temizlik.y789 Ne çelişki ama.khkh56khkh56khkh56

olsuuuuuuuuun olsun temizlik guzeldirrr sevincli

yardima geliiim hemen halledelimm smileydance

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri