Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Günaydınlar...
Allah'a şükür. İyiyim canım, sen nasılsın?krz56girlhaha canım sana da günaydın...nasılsın?
Allah kolaylık versin.![]()
![]()
Sürekli bilgisayar başında olanlar için 45 dakikada bir 5 dakikalığına gözlerinizi başka yere çevirin diyorlar. Göz monitöre çok fazla odaklandığı için kırpma sayısı azalıyor ve akabinde göz kuruluğu oluşuyormuş. Benim her zamanki gibi masadan kalkmam çok zor. Bunun yerine monitöre bakarken gözlerimi sık sık kırpsam faydası olur mu acaba?y789y789y789
khkh56khkh56khkh56sonra sana kırpık demesinlersmil56
Kolay gelsin şeker.ben de birazdan çıkıcam...
cuma bugün şu banka işlerini halledeyim...pazartesiye kalmasınnnnnnnnnnn.
Umarım en kısa sürede iş bulursun.ben geldim ,aldım buz gibi soğuk kahvemi,oturdum pencere kenarına manzaraya karşı.. belki içim açılır,şu uğursuz bulutlar dağılır...manzara da hani güzelmiş....
haaa arkadaşlar,haberiniz olsun iş arıyorum.. sabah sabah pek güzel bi haber almadım, ama hani kulağınız deliktir,duyarsınız...Kıbrısta lefkoşada iş arıyorum.mimarlık adına... duyarsanız ses edin emidunk56bad45bisikletçalışmam lazım...
Size de hayırlı Cuma'lar.Bugun Buranın pazarı actım intenrti telefon bekliyorum. çalsın giidp pazar masraflarını motorla alacağım. kendinize iyi bakın hayırlı Cumalar.
Nasılsın zahiri kardeş?krz56Gunaydinnn :![]()
bayrammm var dimiiiiHadi bitsin artık bu haftanın son günü de akşam saat 6 olsun eve gidelim.
bir sürü Kitaplarım var okunacak ve bu arada dinlenmek de istiyorum..
Haftaya sadece 3 gün işe gidicez sevincli yaşasııınnn... 956k
sorası 4 gün Bayrammmm.. cilgin897
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.