Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:Nasıl biliyo benım zayıf yanımı ama.Az sonra yatıcam ama içerim bir kayfe. kahvesmiley
bigci ' Alıntı:senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli
sanemce ' Alıntı:hea yok canım sağol.. masajla işim olmaz benim.. kahve kafii
bigci ' Alıntı:senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli
sanemce ' Alıntı:tamam telaş yapma olunca içerim aa34
sanemce ' Alıntı:Serkan vazgeçtim ben kahve istemiyom dlckrn
köpük diye ne koycan kimbilir içine hih33
redflowers ' Alıntı:Gece gece fal bakılmaz.Hayra çıkmaz.Hadi ben yatar.Bana tatlı rüyalar (çok bencil gördüm kendimi.)size de tatlı rüyalar efem. ttli3
redflowers ' Alıntı:Gece gece fal bakılmaz.Hayra çıkmaz.Hadi ben yatar.Bana tatlı rüyalar (çok bencil gördüm kendimi.)size de tatlı rüyalar efem. ttli3
cedrus48 ' Alıntı:Ben yatıyorum bigci uyuyacağım emir büyük yerden yoksa köşede karşılaştıkları ruh ikizinin akıbetine uğrayacağım halay52
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.