HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Nasıl biliyo benım zayıf yanımı ama.Az sonra yatıcam ama içerim bir kayfe. kahvesmiley

redflowers ' Alıntı:
Nasıl biliyo benım zayıf yanımı ama.Az sonra yatıcam ama içerim bir kayfe. kahvesmiley

dokunmasın ama yaa sevincli tamam hazır seninki hemen içde rahat rahat uyu iyice çökerse dibine telvesi sen uyuyamazsında acı kahve tadı asıl öle olacak ama buyur sen iç hatta falınada bakalım biz senin sana özel yapdım bu kahveyi bak tamamm redflowers ablacım sevincli üzerindeki köpük deseni sadece sana özel

20070611_1181552212_4gzrtkxo79-b.jpg

benimkisi orta şekerli olsun ttli3

koltuk.jpg

bende şöööle kurulayım koltuğuma aa34 acık fazla gömüldüm ama olsun zarar yok girlhaha

senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli

hea yok canım sağol.. masajla işim olmaz benim.. kahve kafii

bigci ' Alıntı:
senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli

tamam ablam kayfe daha oluyo ama köpügü tutduramadım telvesi çöksün az daha orta şekerdi demi hemen hazır az kaldı

tamam telaş yapma olunca içerim aa34

sanemce ' Alıntı:
hea yok canım sağol.. masajla işim olmaz benim.. kahve kafii

bigci ' Alıntı:
  senemce ablam kurul sen  koltuna  söyle    az   ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya  sevincli      cok guzel ense  boyun  omuz masajı yaparım  sana özel yapıyım istersen sevincli

khkh56  khkh56  khkh56  sanemce kriz geçiriyorum burda.

Bigci kahve deseni süper.teşekkürler.

sanemce ' Alıntı:
tamam telaş yapma olunca içerim aa34

telaş dedinde abla aklıma bi şey geldi sevincli
annemgili istemeye geldiklerinde annem kahvenini içine köpürsün diye camasır suyu koymul bide tükürmüş sevincli sevincli sevincli kahveyi baska ne köpürtür acaba sevincli sevincli khkh56 bisiklet

redflowers ablacıgım burda hazırım masaj istersen

Serkan vazgeçtim ben kahve istemiyom dlckrn
köpük diye ne koycan kimbilir içine hih33

sanemce ' Alıntı:
Serkan vazgeçtim ben kahve istemiyom dlckrn
köpük diye ne koycan kimbilir içine hih33

yok ablam töbee öyle bi şey yapmam ben hazır bile kahven ugrasmamın sebebi köpügün üzerine kalp resmi yapmaya calısdım ama beceremedim vallaha bi şey yok ablam içinde varsa ölüm cıksın surdan

tam agzına layık bu kahve ablam ama üzerindeki kalp deseni oldumu bilmem

20070606_1181140879_s9zjlw7h10-b.jpg

bos gitmez yanında 2 lokma bi şeyler olsun .

20070428_1177766992_69mx92nfi4-b.jpg

affetdinmi :(

tamam affederim ama negatif şeyler yazma mesajında .hani demişinya ölüm çıksın falan.. deme öyle şeyler olur mu ttli3

tamam ablacıgım ya aksam üstü ekdin beni falıma bakmadın bari şimdi bak
ben uzun bi yol görüyom yolun sonundada balık var. galiba hayalablam olacakki yada suzy ablamız
sevincli onlarda tam fal bakma pskoljisi var bakdmmi lakkkk diye anlıyolar senemce abla azda sne bak ne var bnu falda kısmetmi balık öyleymiş

20070427_1177698952_wf6wffwchu-b.jpg

dusun haneye ay doğuyo.. bide karışık karışık bişeyler var ama ne var bilmiyorum aa34 benim falım bu kadar ancak girlhaha ben anlamıyorum bakamıyorum diye bazen benim falıma da bakmıyor arkadaşlar girlhaha

Gece gece fal bakılmaz.Hayra çıkmaz.Hadi ben yatar.Bana tatlı rüyalar (çok bencil gördüm kendimi.)size de tatlı rüyalar efem. ttli3

hismiley hismiley

redflowers ' Alıntı:
Gece gece fal bakılmaz.Hayra çıkmaz.Hadi ben yatar.Bana tatlı rüyalar (çok bencil gördüm kendimi.)size de tatlı rüyalar efem. ttli3

redflowers ' Alıntı:

rüya da karşılasmak dileyiyle senemce abla sende gel cedrus abi sende gel japon kale maç yapalım yada veleybol oynarız olmadı istop rüyada cok eglenceli olur sevincli
guzel ve kendin kadar tatlı rüyalar redflowers ablacık sevincli

bu aarada haneme ay doguyo derken iş yeriyle ilgili galiba balık kısmet diyolar bak uzun geniş bi koridor var yol galiba o sonundada balıkmı desem deniz kızımı desem biri var demi

Ben yatıyorum bigci uyuyacağım emir büyük yerden yoksa köşede karşılaştıkları ruh ikizinin akıbetine uğrayacağım halay52

cedrus48 ' Alıntı:
Ben yatıyorum bigci uyuyacağım emir büyük yerden yoksa köşede karşılaştıkları ruh ikizinin akıbetine uğrayacağım halay52

tatlı uykular tatl geceler gözlerim dönmeye basladı sanırsam yakında bende uyuycam

bugün cafeyi ben kapatıyorum öyleyse herkese iyi geceler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri