HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Lier Merhaba ben açacaktım kafeyi ama uyuya kalmışım.Yedek anahtar varmış sende kafeyi açmışsın bakıyorum.Bitki çayları dolaptaydı.Bulabildinmi bilmiyorum.Şuanda içecek ne var Bugün şöyle rahat rahat bir alıç çayı içeyim

günaydınlar...

abi sana zahmet oluyor ama bende herzamankinin en sertinden alsam fena olmaz...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Herkese günaydınlar,
Lier'ciğim yine döktürmüşsün .
sabah sabah çok iyi gitti.
Uzun süredir şiir okumuyordum senin şiirlerinle yeniden okumaya başladım. smiliyface

Ben bugün kapiçino(yazışa bak sevincli) istiyorum.

Serpil ablacım Lier bugün yine farklı uyanmış.Lier karaları çıkar beyazları giy hemen.Modunu değiştir.Bak güneş hep bizim doğuyor.Tamam bu günlerde biraz fazla yakıyor ama yine de doğuyor.

bende istiyorum kahve.. sevincli şöyle en keskinlerinden olsun.. pc05

ya bu orman görüntülerine bayıldım çok güzeller...

Güzel bir sade kahve iyi giderdi.

melodis ' Alıntı:
bende istiyorum kahve.. sevincli şöyle en keskinlerinden olsun.. pc05
bir tanede bana söler misiniz kendime gelmem lazım gazi üniversitesi _mimarlık tuttu ben izmiri beklerken hala soktayım şaşkın

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim... dün tarlaya gittim çalışmaya... güneş gerçekten de yakıyor...

sizin sevginiz de bir başka türlü... mesajları görünce moralim düzeldi... smiliyface

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

burda kafeyi genelde ben açarım cedrus48 ... (şaka tabi..)

ceren18 tebrikler... smiliyface

çok yoğun çalışıyorum sitede sadece bulunabiliyorum...

cevap yazamadığım için kusura bakmayın...

hepinizi çok seviyorum...

bana kolay gelsin... bisiklet bisiklet bisiklet

kahve isteyenler bu tarafa buyrun sıcak sıcak taze taze
992.jpg

günaydın herkeze mutlu umutlu gunler gerce öglen oldu tünaydın sevincli

koceli koceli duy sesimizii bu gelen bigci nin ayak sesleriii yarım kalan bi hesabı gormeye gitcem oraya sevincli

Lier ben buraya üye olalıdan beri kafeyi devraldım sabah erken saatte açıp gece geç saatte kapamak bana kalmış.Bugün bakma uyuya kalmışım.Saat gece 4.00 de şöyle bir uzanayım dedim uyuyakalmışım.Yoksa kafenin sabah açılışını ve çay servisini kiseye bırakmazdım.Melodis günaydın.Gerçi sende ben gibi gece geç yattın aslında biz sen ve lier le şöyle yapalım nöbet yazalım.kafe nöbeti kafeyi açma ve kapatmak için nöbetleşe çalışalım.Ne dersiniz?
Bigci kardeş bana şöyle bol köpüklü şekersiz bir kahve lazım 3 gündür uykusuzm.3 günde toplam 5 saat uykuyla ayaktayım.Sebebi ise bu forum.Üye olalıdan beri bende uyku bırakmadı.müptelesı oldum kopamıyorum.

sana en iyisi horoz dirilten lazım bilirmisin horoz dirilteni karabiberli kahve sevincli

ama sen kaldıramazsın en iyisi sana güzel bi kahve yapalım buyur afiyet olsun

1095.jpg

cedrus48
sakın şu sıralardaki halime bakıp beni soğuk zannetme...

biraz meşgulüm bu aralar....

kafe işlerine bakacağız... hismiley

Bigci kardeş sağol çok iyi geldi ama ben biberli kahveyi içtim.Ama baya sert bişeymiş.Bu kahve meksika kahvesimi heryerimden dumanlar çıkıyor.Adının horoz dirilten olduğuna eminmisin bu kahve bırak horozu koskoca fili bile diriltir.Ama kendine gelmesi için koskoca bir nehri içmesi lazım.Heralde bu kahveden sonra o 3 günde 6 saatlik uykuyuda arayacağım.Bu kahvenin ne kadar etkisi var.Hani Türk kahvesinin 40 yıl hatrı var ya.

cedrus48 ' Alıntı:
Bigci kardeş sağol çok iyi geldi ama ben biberli kahveyi içtim.Ama baya sert bişeymiş.Bu kahve meksika kahvesimi heryerimden dumanlar çıkıyor.Adının horoz dirilten olduğuna eminmisin bu kahve bırak horozu koskoca fili bile diriltir.Ama kendine gelmesi için koskoca bir nehri içmesi lazım.Heralde bu kahveden sonra o 3 günde 6 saatlik uykuyuda arayacağım.Bu kahvenin ne kadar etkisi var.Hani Türk kahvesinin 40 yıl hatrı var ya.

genelde t****a içmeyi erkeklik sananlar ve içemeyenler bide hayatlarında hiç bogma r*** içmeyen insanlar içer onu sevincli ben hayatımda hiç içmedim ama içen insanların yorumunu aldım fil degil zürafayı bile diriltiyomuş sevincli
sen en iyisi benle takıl hoca biz arada bi dicle kızıl ırmak felan yapıyoz su izmitten geliyim bi uzayacaz kırıkkaleye yayın avlamaya geceden ag atıcaz gece 2 gibi delice nin suyunu içdinmi sen hiç kırıkkalede şahsen tavsiye etmem kafana kaya carpmış gibi oluyo sevincli

iyi geceler herkese, bu saate ancak bitki çayı gider değil mi, rahatlatır.

novosibir ' Alıntı:
iyi geceler herkese, bu saate ancak bitki çayı gider değil mi, rahatlatır.

bulursan bi fincanda bana ısmarlarmısın :$
ben su an buzlu kola içiyorum sevincli

Kafenin çaycısı olarak emrinizin başım üstüne ama bitki çayımız kalmadı.O kadar fazla ilgi vardıki.Ben yarın ormandan size taze bitki çayları toplayayım kekik adaçayı kuşburnu alıç vede kafemiz bitki çayına yeni katılan üyesi kantaron çayı.Ama yinede sizi bu saatte çaysız bırakmam .Birde yanında daha dumanı yeni tüten sıcak bir simit ve bir dilim peynire ne dersiniz?

cedrus48 ' Alıntı:
Kafenin çaycısı olarak emrinizin başım üstüne ama bitki çayımız kalmadı.O kadar fazla ilgi vardıki.Ben yarın ormandan size taze bitki çayları toplayayım kekik adaçayı kuşburnu alıç vede kafemiz bitki çayına yeni katılan üyesi kantaron çayı.Ama yinede sizi bu saatte çaysız bırakmam .Birde yanında daha dumanı yeni tüten sıcak bir simit ve bir dilim peynire ne dersiniz?

canım su an bi şey istiyo ama vakit erken sevincli

ismini vermeyim ama sabaha karsı içilen bi şey nedir bu işte budur sevincli

217.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri