HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

şaşkın hemmmm, durak mı, doğru söylüyorsun ben de otobüs beklerim, aslında dinlenmek istediğinde, canın sıkıldığında falan da beklenebilir dimi, denemek lazım, bir değişiklik olurdu hani. durakta beklemek için illa otobüsü beklemek gerekmiyor yani, gece gece saçmaladım tamam kabul y789

smil56 super

bi kahve iyi gider şimdi sana coffe2

oo sen de öldürdün, yok sadece cumartesi akşamları iyi gidiyor, bugün pek kahve içesim yok, teşekkür ederim.

niçin sadece cumartesi? dusun

dur ben de kafamı kaşıyayım dusun kimyam bozuluyor yarını dökülüyorum ondan, şimdi anlamadım aslında tam olarak ne dediğini, sen de benim dediğimi anlamadın mı bana mı öyle geldi bak tekrar kaşıycam dusun

benimde kafam şişti sanırım.. doğrudur anlamamışımdır... sigrt56 neyse en iyisi uyumak super

demlenmeyi demedin mi sen? kahveyi neye göre dedin? sana iyi geceler hismiley

açılman için söylemiştim... smiliyface

tşk.ler sanada iyi geceler super actionsmile

hmm o zaman tamam, içerim kahveyi haftada 3-4 kez. sağol

Bugün galiba kafeyi açmak bana kaldı.hu kimse yokmu Neyse galiba herkes geceden kaldı.Ben şimdi bir çayın suyunu demliğe koyayım.Birazdan herkes damlamaya başlar.Çaysız kafe olurmu.Yalnız ben acemiyim çayı soğuk suya atıyoruz suyu kaynattıktan sonramı atıyoruz

İşte geldim burdayıım.Günaydın herkese.Cedrus çayı demliğin üstüne koy.Demliğin altında su kaynayınca o kaynamış suyu çayı koyduğun bölüme dök.Altını kıs 15 dakika sonra içeriz.Hadi kolay gelsin.

günaydın herkese, benimiçin biraz yoğun olacak,malum temizlik olayı...

ooo günaydın dostlar, bugün kafe açılmış çaylar demlenmiş...

sabah çayını içtim ama sizinle içilen başkadır...

içelim gelsin çaylar....

durun ben getireyim...

1185028276cay.jpg

Yalnız kusura bakmayın acemi olduğum için sğuk suya çay kattım önce suyun kaynatılacağını kaynayan suya çay katılacağını bilmiyordum.Bunu artık acemiliğime sayın.Çaylar tavşan kanı olmadı bu nedenle

(fonda bağlama çalar)Üzülme cedrus gardaş.Biz ne su gibi çaylar içtik.Sen de öğrenirsin zamanla,sıkma canını.Bugün Lier'dan içelim yarın öbür gün sen demlersin.Öğretiriz biz sana.(bağlama biter) girlhaha

Günaydın mutlu günler off fena sıcak ankara

Yok yok karar verdim ben size doğal çay içireceğim ormanlardan ellerimle topladığım kekik ıhlamur veya alıç çayı demliyeceğim.Keki ve ıhlamur çayını hepiniz içmişssinizdir.Ama alıç çayını içeniniz yoktur heralde.Hepinize tavsiye ederim sağlık yönünden çok faydalı özellikle kalp damar tıkanıklıkları için

az acele et ama orman kalmadı memlekette... sevincli

slm herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... sapkal89

cedrus48 ' Alıntı:
Yok yok karar verdim ben size doğal çay içireceğim ormanlardan ellerimle topladığım kekik ıhlamur veya alıç çayı demliyeceğim.Keki ve ıhlamur çayını hepiniz içmişssinizdir.Ama alıç çayını içeniniz yoktur heralde.Hepinize tavsiye ederim sağlık yönünden çok faydalı özellikle kalp damar tıkanıklıkları için

rahmetli dedem içirmişdi bi kere köydeyken
onun özel bi formulu var bide acayip bi şey içerdi o otları toplayıp banada içirmişdi tadı nane limon gibi ama o dedigin çay gerçekden guzel bi şey ben 1 kere içdim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri