HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın dostlar... Yeni gününüz yeni haftanız aydınlık olsun...

Bizim buralarda çalışma mevsimi bende 2 gün çalıştım... super (fındık toplama)

Ekmeğini beden gücüyle kazananların tatlı yorgunluğu var üztümde ama... bisiklet

Toprakla doğayla iç içe 2 gün geçirmenin sabah erkenden kalkıp iş üretmenin güzelliğini yaşadım...

Aslında herkes ara sıra bile olsa bunlaru yaşamalı...

Şimdi Pc ' min başında sizlere kavuşmanın mutluluğu da var... pc05

Hepinizi çok özlemişim bu arada... hismiley

toprak_ana.jpg

merhaba arkadaşlar... super

iyi haftalar diliyorum... sapkal89

Ben geldim,ben geldim blissy

redflowers ' Alıntı:

ojgeldin beyaa super

hoşgeldin kız kardeşim iyi tatil yaptın iki gün...

fbsmile

seni burda görmek güzel.. 956k

Lier22 ' Alıntı:
hoşgeldin kız kardeşim iyi tatil yaptın iki gün...

fbsmile

seni burda görmek güzel.. 956k

Hoşbuldum Lier.Dolu dolu tam 4 gün sürdü tatilim.Çok özledim burayı.Telefondan hep haberlerinizi aldım ama.Uzak takipteydim. y789

merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

Canım çok geçmişler olsun.Ben 2 noktayla desteklerim hemen şifa olsun.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim... Tabiki anne yüreği titrer ama biraz sabırlı ve güçlü olursanız onlar için daha iyi olur...
Bebişe ve kızınıza acil şifalar dilerim....

geçmiş olsun mücevher...
acil şifalar dileklerimle...

Sevgili mücevher gecmis olsun, Rabbim sana güc kuvvet ve yavrularina acil sifalar versin...(amin)
insallah en kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz

Sevgiler

sadanim

mücevherim çok geçmiş olsun.... dualarımız sizinle.... ark5

mücevher ' Alıntı:
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

canım...panik yapma gülüm onlar çocuk hastalanarak büyüyorlar ne yazıkki...benim kzımında geniz eti probleminden dolayı iki güne bir acillere taşınarak büyüttüm... sad456

sabahlara kadar eşimle birlikte uymaz nöbet tutardık...anne yüreği...dayanamıyor insan.. sadanim

uyku tutmuyor onlar hastayken...geçmiş olsun canım...düzelicekler merak etme sen... b456

onlar çiçek gibi en ufak şey de gül gibi soluyorlar..ama bazen bir yetişkinden daha dirençlide olabiliyorlar...bak maaşallah kötü bir şeyde çıkmamış...çok şükür... onayi

sende topla kendini...hiç bir şey olmuyacak...rahatla biraz...bütün dualarımla ve enerjimle acil şifalar diliyorum evlatlarına....tekrar geçmiş olsun.... hismiley

Mücevher çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...İnşallah en kısa zamanda bebeişimizin çok iyi olduğu haberlerini duyucağımızı biliyorum..Zaten çok küçük melekler onu koruyordur..
mücevher ' Alıntı:

Hoşgeldin canım..Yokluğun çok belli oluyor biliyormusun?Artık tatil falan yok sana.Otur oturduğun yerde site sınırlarını geçmek yok ona göre..
redflowers ' Alıntı:

redflowers ' Alıntı:

hoşgeldin canım... vien1 nasıl geçti tatilin.... tatilsmiley

umarım iyi geçmiştir...dinlenip toparlandınmı bakeem...hıı... super

Dinlendim toparlandım,eğlendim,yüzdüm,türküler fasıllar dinledim,yakamoz seyrettim,enerjimi topladım geldim.
Duru dışardaymış gelsin size daha ne haberler var ne haberler. aa34

Ayy mücevher ablam,elimden geleni yapacağım bende...Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,kızlarına...

canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45
hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri