HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın!!!!! Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli günler diliyorum! hismiley

Sycorox ' Alıntı:
Günaydınlar herkese... kiss3

Günaydın Sycorox'cum.Nasılsın bugün?Siyah mısın beyaz mısın?Yoksa siyah beyaz mısın? blook
Anladın sen anladın. kiss3

Ehuhe anladım canım anladım:),bana bir gün daha ver,onları daha yeni attım,halledeyim sonra elinizdelerdir efenim super

Canımcım sana değil bir gün kaç gün istersen veriyim.Yarından itibaren 4-5 gün yokum.E deniz,kum görelim bizde biraz,uzaklaşayım şöyle açılıyım azıcık.Sen hazır et geldiğimde alırım olur mu gülüm. kiss3

Oooo canım benim iyi tatiller... tatilsmiley
Geldiğinde siyah beyazlar hazır olur kiss3

Sağol canım benim. kiss3

slm...

canım sıkkın... sigrt56

benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456

gitti arşiv... smil56

elektrikler kesilince hard disk üzerindeki dosyalar normal şartlarda silinmez. zaten silinmiş olsaydı sen windowsu şu an açamıyor olurdun. kardeşin seni işletiyor olmasın? C ve D diskleri üzerinde herhangi bir dosya adıyla arama yaptırsana belki bişeyler çıkar... super

yok elektiriklerden olduğunu bende düşünmüyorumda evet kardeşimden şüheleniyorum ama şaka değil... bu kesin kurcaladı bi yerini n9598

hiçbirşey yok cde bu doslalar gizlidir diyor D'de bilgisayarı aldığımızda içinde gelen bi kaç resim falan sadanim

geçmiş olsun melodis
Aklında olsun arşivini D de sakla ozaman bişey olmaz.
melodis ' Alıntı:
slm...

canım sıkkın... sigrt56

benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456

gitti arşiv... smil56

hmm anladım.. bunda gülcek bişey yok gibi ama sadanim neyse...

durucum saol cnm ya hepsini D2ye koplamaz hiç aklıma gelmedi valla gelsede uğraşmazdım heralde 44

belki de dosyaları yanlışlıkla gizlemiştir kardeşin.
bi kontrol etmekte yarar var.
yöntemi şu şekilde:

başlat > denetim masası > klasör seçenekleri > görünüm > gizli dosya ve klasörleri göster işaretli olmalı

şu şekildeki gibi

klasorva0.jpg

3132.jpg

bu kız nabıyo acaba ?

Bari cafemiz temiz kalsın ya. n9598 Her yerde bu saçma mesajlara denk geliyoruz zaten.

[size=11pt]

Formun daha seviyeli ve düzenli olması açısından;

Paylaştığımız konularda ve yazdığımız yazılarda, Lütfen:

Dilbilgisi kurallarına uyulmasını,

Kullanılan resimlerin, açılıp açılmadığının tespit edilmesi için önce, önizleme butonundan kontrol edilmesini,

Yazıların, argo ve sokak ağzıyla yazılmamasını,

Daha önce paylaşılan konuların tekrar paylaşılmadan arama butonundan kontrol edilmesini,

Paylaşılacak konuların özellikle seçilmesini ( diğer sitelerdeki her yazının ve konunun paylaşılmamasını )

Kendi Adıma Rica Ediyorum....

melodis ' Alıntı:
hmm anladım.. bunda gülcek bişey yok gibi ama sadanim neyse...

durucum saol cnm ya hepsini D2ye koplamaz hiç aklıma gelmedi valla gelsede uğraşmazdım heralde 44

bence kardeşin sana şaka yapmış, gizli yapmış dosyaları teomanın dediği gibi yap :) elektrikler kesilince bilgisayarın çökme ihtimali çok zayıf şimdiki pclerde, zaten açılmış ta pc, dosyaların silinmesi falan olmaz, çok saçma olur.

şaka değil arkadaşlar emin olabilirsiniz sad456

teoman klasör seçeneklerini buldum ve o dediğin gibi aynı ....:S

vista yoksa xp mi kullanıyorsun ?

kimse üzerine alınmasın... kimseye birşey demiyorum...

şimdi reklemlar...

teoman_ ' Alıntı:
vista yoksa xp mi kullanıyorsun ?

teo, abi, xp o...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri