Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:Dinlemeyelim bence.Ben dinlemiyorum şahsen.2 günde kim kimi tanıyıpta yorum yapabilir ki.Ateşte odun olmaya mahkum...Biz tanırken kendimizi kısıyoruz.Millet almış mendili eline halay başı.Yok öyle.
kaafinur ' Alıntı:redflowers ' Alıntı:Dinlemeyelim bence.Ben dinlemiyorum şahsen.2 günde kim kimi tanıyıpta yorum yapabilir ki.Ateşte odun olmaya mahkum...Biz tanırken kendimizi kısıyoruz.Millet almış mendili eline halay başı.Yok öyle.
pek bişey anlamadım ya bize miydi sözler dusun şaşkın
Lier22 ' Alıntı:a.slm melodis hoşgeldin bak yine yoksun ... hismiley
şimdi günlüüne bakacam... smiliyface
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.