Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
melodis ' Alıntı:sevincli
süpermiş abla onunu birden okuyamıcana göre yolla bakim şöyle 3-5 tanesini girlhaha
teoman_ ' Alıntı:10 kitap mı bağlasanız gene okumam pc05
Lier22 ' Alıntı:kitap kurtları gelmiş hoşgeldiniz...
eğer izlemedinizse bu gün paylaşılan zeitgeist belgeleselini mutlaka izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum... hismiley
sanemce ' Alıntı:canım ne demek super
ama okumam lazım önce girlhaha zeynep okula giderken götürecek şimdiden nasıl yapsak diye düşünmeye başladık.. 2 hafta sonra gidecek çünkü.. belki İstanbul'da okursun üniversiteyi smileydance ozaman birde oturur tartışırız kitaplar hakkında thumbsanim ne güzel olur kiss3
sanemce ' Alıntı:ozaman sen bana gönder okumadıklarını ben okurum thumbsanim ama ben seçeyim alacağın kitapları olur mu girlhaha
teoman_ ' Alıntı:10 kitap mı bağlasanız gene okumam pc05
Lier22 ' Alıntı:![]()
gitti yine paracıklar...
5 bilet aldım sadece 851 kazandım...
bırakacam ama bu şans oyunlarını...
kim demişti kumarda kazanmanın tek yolu oynamamak diye.... smiliyface
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.