HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Hayat hergün yeniden başlıyor,
Acılarımızın üzerine de toprak atılıyor,
Ve yaşamak,
Yılmamak,
Bu vatana sahip olmak için,
Daha derin nefesler almak gerekiyor.

Bu karanlık günlerde güneş hala doğmakta ısrar ediyorsa vardır bir bildiği.
Herkese günaydın.Gününüz,içiniz,ülkemiz aydın olsun.

Bu karanlık günlerde güneş hala doğmakta ısrar ediyorsa vardır bir bildiği.
Herkese günaydın.Gününüz,içiniz,ülkemiz aydın olsun.
super

uzun_yol.gif

günaydın dostlar...
bu sabah büyük bir enerji ile uyandım...
siteye girer girmez çok hoş bir mesaj da aldım...
o kendini biliyor... (m.okan) artık sizlere burdan çok çok yoğun duygularla günaydın... smiliyface

dostluk09.jpg

ilginc_dostlar_16.jpg

Sevilecek biri olmadigin zamanlarda bile
Seni Sevmeli...
Sarilinacak biri olmadigin zamanlarda bile
Sana sarilmali...
Dayanilmaz oldugun zamanlarda bile
Sana Dayanmali...
Dost dedigin;
fanatik olmali;
Bütün dünya seni üzdügünde
Sana moral vermeli,
Güzel haberler aldiginda seninle dans etmeli,
Ve agladiginda, seninle aglamali...
Ama hepsinden daha çok;
Dost matematiksel olmali;
Sevinci çarpmali...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmisi çikarmali...
Yarini toplamali...
Kalbinin derinliklerinde ihtiyaci hesaplamali...
Ve her zaman
Bütün parçalardan daha büyük olmali...
Isi bitince seni bir tarafa atmamali.............
Mevlana

Dostluk dallara goncadır
Dostluk sırattan incedir
Dostluk her seyden öncedir.
Sönmesin muhabbetin kozu.
Merhabadır dostun sözu

Kırılsan, incinsen bile o bağırdığında sen susacaksın.Küsecek sana gönül koyacak sen ise gönlüne koyacak ve asla yılmayacaksın. İlk telefon açan, ilk tebessüm eden ,ilk selam veren ve ilk kucaklaşan sen olacaksın.
Vefalı ruhlara vefalı dost gerekir...

ve bu kedicik gibi her zaman dostunu sırtında taşıyacaksın... eğer gerçekten dostunsa... smiliyface

Bende tam birilerine küsmek üzereydim Lier.Son satırları okuyunca bir silkelendim iyi oldu.Ama ilk adımı ben atmam hayatta.Dün gece beni deliye çeviren,meraktan öldüren kişi,bir özür dilemeden konuşmam bile.O kendini biliyor.Aynı senin dediğin gibi.

Bu arada günaydın herkese.Kafa çok dalgın bugün.Unuttum.

slm arkadaslar ben aranıza yenı katıldım sıteyı merakla ıncelıyorum ıçerığı dogrusu cok ılgınc emegı gecen herkese tesekkurler alk78

Hoşgeldin papri.

günaydın arkadaşlar... smiliyface
birileri bana mı seslendi... dusun

SpY.GaMe ' Alıntı:

En kısa zamanda şu smile lara el kaldırmayıda eklemek lazım.Hani ben ben diyenlerden. yu89

herkese günaydın. partysmiley bugün olmak istedigim insan gibi davranmaya başladıgım ilk gündür 98569 hayırlı olsun vatana millete hadi bakalım y789

Hadi bakalım ayşegül'cüm.Vatana millete hayırlı olsun ama önce sana hayırlı olsun. kiss3

redflowers ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:

En kısa zamanda şu smile lara el kaldırmayıda eklemek lazım.Hani ben ben diyenlerden. yu89

recep-ivedik-resimleri.jpg

aysegülll ' Alıntı:
herkese günaydın. partysmiley bugün olmak istedigim insan gibi davranmaya başladıgım ilk gündür 98569 hayırlı olsun vatana millete hadi bakalım y789

güzel haberlerinin devamını diliyorum.

Az sonra korkudan kaynaklanan bir çevir kazı yanmasın adlı kısa bir yazı okuyacaksınız.Ama önce alıntımızı yapalım.

SpY.GaMe ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar...  smiliyface
birileri bana mı seslendi...  dusun

En kısa zamanda şu smile lara el kaldırmayıda eklemek lazım.Hani ben ben diyenlerden.    yu89

recep-ivedik-resimleri.jpg

Ah Mümin'cim sen mi geldin.Farketmedim kusura bakma.Nasılsın iyisin hoşsun mu?O bakışlarda çok güzel yani.Ayrı bir havası var.Helal olsun.Tebrik ederim hocam.Oldu görüşürüz Mümin.Yok abi mi desem.He he kasmayalım değil mi o kadar Mümin'cim.Tamam pardon yani Mümin (resmi)Hadi ben gidiyim bir çay demliyim sen seversin.Tamam 3 şekerli.

İşte size çevir kazı yanmasın yazısı.Neyse bu en baştaki yazıyla en alttakini Mümin'e sınırladım göremıycek.Bakışa bak.  hih33

ooo bugün herkeste bir neşe bir güzel hava....
ne güzel ya...
smiliyface s456 derty

SpY.GaMe ' Alıntı:
ben senden önce gizlileri görebiliyordum. smiliyface istersen bi bak... smiliyface tıkla tıkla durma

ooo67 utananadam Aa öyle mi?Anladım.Severim ben seni ya valla bak severim iyi arkadaşsındır sen.Bakışta güzeldi yani.Gerçekten bak samimiyim.Çok karizmatikti.Yakışır sana. aa34

arkadaşlar bişey soracam bilen varsa beni yönlendirsin lütfen....

bir müzik bestesi yaptım özgün bir ezgi (bağlama ile) ... dinletebildiklerim çok beğendiler...

telefon kaydı ama ... onu kaliteli bir çekim haline nesıl getirebilirim....

ve sözleri de yok... burda sizinle paylaşmayı çok istyorum...

bilgisayara atıp ham ezgiyi göndersem sadece ezgi olarak düzenleyebilecek var mı aramızda....

smiliyface

kiss3 Arkadaslarrrr hepinize selamlarrr...... Gününüz aydinlik olsunnnnnn ... Bu arada Papri cim sende aramiza hosgeldin.. alk78

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri