HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

dostum teşekkür ederim, yalnız süttozu falan yok muydu biraz acıymış, neyse 1 fincan kahvenin 40 yıllık hatırı vardır derler.

Güneşte çok fazla kalma caribbean.Bak Ankara güneşi adamı böyle çarpar. khkh56

aa34 dışarı çıkmadım ya daha. gıcıklık yapmak istiyorum kimse yok, ben de mecburen bu şekilde bir yol seçtim. bi hüzünleniyorum, bi neşeleniyorum. anlamadım ben bu işten, en sonunda sıyırıp gitmiyim de. blook

ohhhhhhhhhhhhh valla gelsin tatlılar gitsin kahveler hiç bize ikram eden yok bu kafenin işletmecisi kim şikayet ediyorum shamanic abla görüyosun hep kendileri yiyolar bize hiç vermiyolar smil56 kapatma cezası verelim s45apk

Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789

redflowers ' Alıntı:
Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789
redflowerscım bende sana ikram etmek isterdim ama nasıl ikram etsem karar veremedim canım (foruma nasıl koyucam bu resimleri girlhaha)bak bana anlat hergün kahven bende hemde köpüklü

geliyor kahveler hanımlar

kahve2rh8.jpg

buyrun​

ceren18 ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:
redflowerscım bende sana ikram etmek isterdim ama nasıl ikram etsem karar veremedim canım (foruma nasıl koyucam bu resimleri girlhaha)bak bana anlat hergün kahven bende hemde köpüklü

Gülüm ben bilsem bende koyucam zaten.Bilmediğimden bu arkadaşların eline düştüm zaten.Bi kahve söylesinler diye dört dönüyorum etraflarında sen bilmiyorsun neler çektiyorlar bana ah ah sevincli

nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34

Şaşkınlık içersindeyim blissy bizim redflowers siteye nasıl kahve servisi olur bilmiyor dusun buna kim inanır redflowerscım?Hele hele sen birine muhtaç olucaksın sadanim daha neler 44 kızlar ben köpüklü kahveyi çok güzel yaparım ben koyarım üzülmeyin.Ama benide biri düşünsün ben kahve sevmiyorum soğuk şeyler ilgimi çekiyor yok mu ikram edicek?
redflowers ' Alıntı:
ceren18 ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:

Gülüm ben bilsem bende koyucam zaten.Bilmediğimden bu arkadaşların eline düştüm zaten.Bi kahve söylesinler diye dört dönüyorum etraflarında sen bilmiyorsun neler çektiyorlar bana ah ah sevincli

ceren ben sana hızlanmış kurs veririm girlhaha ama banada soğuk içicek ikram ediceksin tamam mı? f678h
ceren18 ' Alıntı:
nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34

duru79 ' Alıntı:
ceren ben sana hızlanmış kurs veririm girlhaha ama banada soğuk içicek ikram ediceksin tamam mı? f678h
ceren18 ' Alıntı:
tabiki canım etmez miyim ama önce soguk bişeyleride nasıl ikram edicegimi ögretmelisin girlhaha durucum işin var bizim gibi teknoloji cahillerine kurs vermek zor olucak nese senin gönlünü soguk meyva suyuyla alırız artık y789

ceren18 ' Alıntı:

afiyet olsun ceren

Sevgili shaman nasıl siteye resim eklenir anlatmış.Umarım size yardımcı olur.

**shamanic** ' Alıntı:
ttli3 resim ekleme ders 1 siirokul web sayfalarında bi resim buldun güzel ....buraya eklemek istiyorsun... resmin üstünde sağ click yaparak ( explore için ) özellikler butonuna tıkla .... orada adres url diye bir satır var o satırdaki adres yazısının tümünü kopyala sonra bizim forumda yanıtla dediğinde çıkan
img.gif
butonuna tıkla "[ img ] onayi [ /img ]" bu yazı çıkacak ... tam ortasına yani bizim kafa sallayan arkadaşın olduğu yere ( ben onu işaret olsun diye ekledim :) kopyaladığın internet adresini yapıştır ... önizleme yaparak kontrol et bakalım olmuş mu ?? ev ödevi : güzel çiçek resimleri ekleyelim girlhaha ... ip ucu google da arama yaparken webde ara yerine grafiklerde yada images te arama yaparsak ilgili aramaya ait resimleri görünteler ... çok mu ayrıntılı oldu?? kaptırdım kendimi sevincli

**shamanic** ' Alıntı:
resim öğretmeni olacağım bu gidişleee aa34 girlhaha

ttli3 şimdi ders 2: bilgisayarımızda kayıtlı olan resimlerden beğendiklerimizi nasıl foruma ekleriz dusun

öncelikle resimleri sanal ortama yüklememiz gereklidir... pc05
bunun için google de resim yükle diye arama yaparız... yaptığımız arama sonucunda örneğin

http://imageshack.us/
yada
http://www.resimuploading.com/
http://www.hizliresim.com/ gibi alternatif siteler çıkar beğendiğiniz bir tanesine girin...

browse seçeneğine tıklayın açılan pencere sizin bilgisayarınızın içeriğini gösterir..
buradan yüklemek istediğiniz resmi seçin aç yada open diyerek pencerenin kapanmasını bekleyin...

tekrar browse yi seçtiğimiz ekrandayız burada yükle yada upload seçeneğine tıklayın...
böylelikle sizin bilgisayardaki resim sanal ortama yüklenmiş oldu...

yeni bir pencere açılacak..
bu pencerede bir sürü satır satır kodlar olur...

en iyisi şimdilik resmin direkt linkinin olduğu satırda ki adresi kopyalamaktır...

daha sonra hayatimdegisti sitesine gelinir yanıtla dendikten sonrasını ilk dersimizde öğrendiğimiz gibi uygularız...

çok büyük resimler eklediğinizde forumlar için önizlemeli kod seçeneğini kullanın..

resimleri ekledikten sonra mutlaka önizleme yapın hata varsa düzeltmeniz açısından..

ödev... cat56 çok özledik... varsa bilgisayarınızda cat3500 resimleri yada cici başka dostlar resimlerini paylaşalım....
ben kül yutmam... resimleri sizmi yüklediniz yoksa web sayfalarınından mı buraya taşıdınız anlarım ona göre
girlhaha

Canım duru'cum ben resim eklemeyi biliyorum.Biliyorum da o kayfe resimlerini,pasta börek çörek nerden bulucam onu kestiremiyorum.

Senin bildiğini zaten biliyorum ama bilmeyen arkadaşlar var diye sevgili shamanımızın yazılarını buraya kopyaladım. s456

redflowers google amca söylesin sana, görsellerden gir.

Caribbean kahve istemiyorum soğuk bişey istiyorum dedim sende ****mı anladın?Teşekkür ederim ama şöyle sade gazoz falan tarzı olursa daha iyi olur.Çok şeymi istiyorum? sadanim

istediğin gazoz olsun, hangisini seviyorsun?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri