Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowerscım bende sana ikram etmek isterdim ama nasıl ikram etsem karar veremedim canım (foruma nasıl koyucam bu resimleri girlhaha)bak bana anlat hergün kahven bende hemde köpüklüredflowers ' Alıntı:Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789
ceren18 ' Alıntı:redflowerscım bende sana ikram etmek isterdim ama nasıl ikram etsem karar veremedim canım (foruma nasıl koyucam bu resimleri girlhaha)bak bana anlat hergün kahven bende hemde köpüklüredflowers ' Alıntı:Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789
redflowers ' Alıntı:ceren18 ' Alıntı:redflowerscım bende sana ikram etmek isterdim ama nasıl ikram etsem karar veremedim canım (foruma nasıl koyucam bu resimleri girlhaha)bak bana anlat hergün kahven bende hemde köpüklüredflowers ' Alıntı:Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789
Gülüm ben bilsem bende koyucam zaten.Bilmediğimden bu arkadaşların eline düştüm zaten.Bi kahve söylesinler diye dört dönüyorum etraflarında sen bilmiyorsun neler çektiyorlar bana ah ah sevincli
ceren18 ' Alıntı:nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34
tabiki canım etmez miyim ama önce soguk bişeyleride nasıl ikram edicegimi ögretmelisin girlhaha durucum işin var bizim gibi teknoloji cahillerine kurs vermek zor olucak nese senin gönlünü soguk meyva suyuyla alırız artık y789duru79 ' Alıntı:ceren ben sana hızlanmış kurs veririm girlhaha ama banada soğuk içicek ikram ediceksin tamam mı? f678h
ceren18 ' Alıntı:nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34
**shamanic** ' Alıntı:ttli3 resim ekleme ders 1 siirokul web sayfalarında bi resim buldun güzel ....buraya eklemek istiyorsun... resmin üstünde sağ click yaparak ( explore için ) özellikler butonuna tıkla .... orada adres url diye bir satır var o satırdaki adres yazısının tümünü kopyala sonra bizim forumda yanıtla dediğinde çıkanbutonuna tıkla "[ img ] onayi [ /img ]" bu yazı çıkacak ... tam ortasına yani bizim kafa sallayan arkadaşın olduğu yere ( ben onu işaret olsun diye ekledim![]()
kopyaladığın internet adresini yapıştır ... önizleme yaparak kontrol et bakalım olmuş mu ?? ev ödevi : güzel çiçek resimleri ekleyelim girlhaha ... ip ucu google da arama yaparken webde ara yerine grafiklerde yada images te arama yaparsak ilgili aramaya ait resimleri görünteler ... çok mu ayrıntılı oldu?? kaptırdım kendimi sevincli
**shamanic** ' Alıntı:resim öğretmeni olacağım bu gidişleee aa34 girlhaha
ttli3 şimdi ders 2: bilgisayarımızda kayıtlı olan resimlerden beğendiklerimizi nasıl foruma ekleriz dusun
öncelikle resimleri sanal ortama yüklememiz gereklidir... pc05
bunun için google de resim yükle diye arama yaparız... yaptığımız arama sonucunda örneğin
http://imageshack.us/
yada
http://www.resimuploading.com/
http://www.hizliresim.com/ gibi alternatif siteler çıkar beğendiğiniz bir tanesine girin...
browse seçeneğine tıklayın açılan pencere sizin bilgisayarınızın içeriğini gösterir..
buradan yüklemek istediğiniz resmi seçin aç yada open diyerek pencerenin kapanmasını bekleyin...
tekrar browse yi seçtiğimiz ekrandayız burada yükle yada upload seçeneğine tıklayın...
böylelikle sizin bilgisayardaki resim sanal ortama yüklenmiş oldu...
yeni bir pencere açılacak..
bu pencerede bir sürü satır satır kodlar olur...
en iyisi şimdilik resmin direkt linkinin olduğu satırda ki adresi kopyalamaktır...
daha sonra hayatimdegisti sitesine gelinir yanıtla dendikten sonrasını ilk dersimizde öğrendiğimiz gibi uygularız...
çok büyük resimler eklediğinizde forumlar için önizlemeli kod seçeneğini kullanın..
resimleri ekledikten sonra mutlaka önizleme yapın hata varsa düzeltmeniz açısından..
ödev... cat56 çok özledik... varsa bilgisayarınızda cat3500 resimleri yada cici başka dostlar resimlerini paylaşalım....
ben kül yutmam... resimleri sizmi yüklediniz yoksa web sayfalarınından mı buraya taşıdınız anlarım ona göre girlhaha
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.