Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
disik82 ' Alıntı:evet işsizlik insanı bunaltıyor bende yaşadım bu durumu hepimiz yaşamışızdır ve yaşamicamızında garantisi yok.tek yürek olmak en güzeli.kariyer net,yenibiris falan iyi siteler zaten ama geri dönüşler çok geç oluyor.arkadaşıma tekrar sordum, cv sini yolladıktan sonra aynı gün içinde geri dönüşler olmaya başlamış ona bir tek seçmek kalmış. inşallah istediğin iş en kısa zamanda bulur seni,sevgiler...
Dex_Lier22 ' Alıntı:çok güzel görünüyor çayın ve balın kokusu burnuma kadar geldi...
iyi güzelde 3 aylardayız... belki oruçlu olan arkadaşlar vardır...
biraz dikkatlimi olsak ne... smiliyface
b ile yazsan sevinirim melodis´cim smil56
tekrar nice mutlu yillara ttli3
melodis ' Alıntı:teşkkür ederim zeynep (p'le yazsam olur mu?) evet dün doğum günümdü en azından ben öyle biliyorum annem karıştırmadıysa hep şüphe etmişimdir acaba 6-7-11-12 flnda düz hesap 10 diyelimmi dediler acaba diye khkh56 khkh56 kimliğimde 28 yazıyor çünkü girlhaha girlhaha neyse 10 diyolar ya o gün kutlucaz artık k8908 sevincli
hoşbuldum begocum akşam bişey yoktuda gündüz arkadaşlar fln vardı işte öyle küçük toplantı gbi bişi amannnnnn bu yaştan sonra bide parti mi yapcam kendime girlhaha pasta çikolatalıdı cnm,hediyeler söylenmez girlhaha yok o parasıydı dimi olsun ben değiştirdim y789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.