Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:vien1 duru'cum.Bende İstanbul'dayım.
duru79 ' Alıntı:Herkese günaydınnnnnnnn.Duyduk duymadık demeyin ben İstanbul'a döndüm.
redflowers ' Alıntı:Ablacım hayırlı yolculuklar.Yarın muhabbete dalıp çok geç gelmeyin y789
suzzy ' Alıntı:duru79 ' Alıntı:Herkese günaydınnnnnnnn.Duyduk duymadık demeyin ben İstanbul'a döndüm.
hoşgeldiiiiin durucum... blissy toplantıya katılmanıza çok sevindim...bizde bu gece yola çıkıyoruz allah nasip ederse...çok heyecanlıyım... tender45 akşam hayal ablam bize gelicek...
gece geç saatte yola çıkıyoruz...yarına görüşürüz...hepinizi öpüyorum... kiss3
suzzy ' Alıntı:duru79 ' Alıntı:Herkese günaydınnnnnnnn.Duyduk duymadık demeyin ben İstanbul'a döndüm.
hoşgeldiiiiin durucum... blissy toplantıya katılmanıza çok sevindim...bizde bu gece yola çıkıyoruz allah nasip ederse...çok heyecanlıyım... tender45 akşam hayal ablam bize gelicek...
gece geç saatte yola çıkıyoruz...yarına görüşürüz...hepinizi öpüyorum... kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.