HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

kiss3 kiss3

benim kahve şekersiz olsun ehehe wave

haydi maçaaaaaaaaaaaaa

Herkes uyuyor mu hala.Nerdesiniz yahu?

günaydın millettt naberrr nasılsınızı

Herkese günaydınnnnnnnn.Duyduk duymadık demeyin ben İstanbul'a döndüm.

vien1 duru'cum.Bende İstanbul'dayım.

hoşbulduk canım sende hoşgeldin anadolu yakasındamısın şimdi?
redflowers ' Alıntı:
vien1 duru'cum.Bende İstanbul'dayım.

Evet maltepe deyim ben.Sen ne taraftasın?

Avrupa yakasındayım ben...Yakın olsaydık bugünden buluşur bişeyler ısmarlardım sana..Yol yorgunuyum ama seninle buluşunca geçerdi,uykum açılırdı.

Ah canım kıyamam.Olsun yarın görüşücez nasılsa.İyice dinlen bugün yarına enerjik gel.

Şimdi uyursam akşama uyuyamam hem sersem gibi olurum.Merak etme yarına kadar enerjimi toplarım gulensmiley

duru79 ' Alıntı:

hoşgeldiiiiin durucum... blissy toplantıya katılmanıza çok sevindim...bizde bu gece yola çıkıyoruz allah nasip ederse...çok heyecanlıyım... tender45 akşam hayal ablam bize gelicek...
gece geç saatte yola çıkıyoruz...yarına görüşürüz...hepinizi öpüyorum... kiss3

Ablacım hayırlı yolculuklar.Yarın muhabbete dalıp çok geç gelmeyin y789

redflowers ' Alıntı:
Ablacım hayırlı yolculuklar.Yarın muhabbete dalıp çok geç gelmeyin y789

yok yok geç kalmayız şekerim... ttli3 ama toplantı öncesi shamanımı biraz yorucaz bu gidişle... terli345

ayyy..konuşcak o kadar çok şey varki...sabırsızlanıyorum...ayy ben şimdi hayal ablayıda rahat bırakmam gelirken...kadın yeter be nedir senden çektiğim diycek... sevincli

hoşbulduk suzzycim.Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.Arabada uyumaya çalışın benim gibi uyanık kalmaya çalışmayın çünkü şu anda sersem gibiyim.Bende çok heyecanlıyım yarın için.Çok öpüyorum.Yarın görüşürüz
suzzy ' Alıntı:
duru79 ' Alıntı:

hoşgeldiiiiin durucum... blissy toplantıya katılmanıza çok sevindim...bizde bu gece yola çıkıyoruz allah nasip ederse...çok heyecanlıyım... tender45 akşam hayal ablam bize gelicek...
suzzy ' Alıntı:
duru79 ' Alıntı:

günaydın arkadaşlar. s456

herkese günaydın dünün güzelliğinden herkese bir rehavet çökmüş herkes uyuyor herhalde. blissy

günaydınnnnn selam millet naberrrr yaaa bilegim şişmiş yaaa wıyy bi bu eksikdi bilegim döndü hamur ne işe yarar ya :D annem hamur koydu üstüne doktora gidelim diyoda ben korkuyorum :D bi şey yok gerci tatlıbi şişik sadece:D

günaydın çok geçmiş olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri