HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

disik82 ' Alıntı:
ARKADAŞLAR ARANIZDA EKONOMİYLE HAŞIR NEŞİR OLAN VAR MI DOLARIN DURUMU SİZCE NE OLACAK?NE ZAMAN YÜKSELİR VEYA DÜŞECEK Mİ DAHA?

+ / - 1 puan

ooo benim fiks rüyalarımdan biriydi.son dönemde hep bi vasıta kaçırıyorum,araba,otobüs.tren tam binicem olmuyo,dün gecede çine giden bir uçaktan düştüm,uçak pistte ilerliyordu yani yerdeydik daha iyiki yüksekten düşmedim khkh56 uçagın kenar kısmı açıktı ve ben düştüm,uçagın yanında koşmaya başladım pilota dur benide al dedim almadı pis adam khkh56 böyle işte

mola yerine kadar koşsaydın. kesin yetişirdin.

sen niye dalga geçiyosun bakıyımm 44 ben istesem uçarım bile heyt

abla kızma. uçarsın tabi. sen uçmaz mısın? hatta uçuyorsun. bak bi

Mumin.Okan ' Alıntı:
disik82 ' Alıntı:
ARKADAŞLAR ARANIZDA EKONOMİYLE HAŞIR NEŞİR OLAN VAR MI DOLARIN DURUMU SİZCE NE OLACAK?NE ZAMAN YÜKSELİR VEYA DÜŞECEK Mİ DAHA?

+ / - 1 puan

+/- 1 Derken Nereye Kadar Mümin.Okan :) Hiç Bişey Anlamadım Da.

disik82 ' Alıntı:
Mumin.Okan ' Alıntı:
disik82 ' Alıntı:

+ / - 1 puan

2 hafta kadar. %1 değişim gösterir. düşeblirde artabilirde.

Mumin.Okan ' Alıntı:
disik82 ' Alıntı:
Mumin.Okan ' Alıntı:
disik82 ' Alıntı:

+ / - 1 puan

2 hafta kadar. %1 değişim gösterir. düşeblirde artabilirde.

ben uzun vadelisoruyorum mesela en az 2 3 ay sonra ne olur.hayır yatırım yapacamda dolar mı alsam dedim hazır düşükken:) yada tavsiyelerinizi alabilir miyim?

altın al o zman super

noluyoruz ya. dusun

ne gibi:)

bi 70 tane konu açtı sırayla ama konular boş ve sadece a ve aa harflerinden oluşuyor... dusun

ewet halloldu o iş...konuların bir kısmını sildim... terli345 gerisini atakan bey halletmiş... b456

arkadaşlar,,özel mesaj kutusu dolmuş yeni bir acemi arkadaşımızın ..benden cevap bekliyo yollayamıyorum haliyle...yollayamadığımdan da haberi yok dolayısıyla ..cevaplamadım sanıyooo..nasıl haberdar edeceğiz mesajlarını silmesini.... terli345 dlckrn

profilinde mail adresi yazıyorsa mail atmayı deneyin...

bisey sorak istiyorum bir ara lost için rahatça seyredebilecegimiz bir link verilmişti şimdi o linki tekrar nası bulabilirim acaba dusun sapkal89

ceren18 ' Alıntı:
bisey sorak istiyorum bir ara lost için rahatça seyredebilecegimiz bir link verilmişti şimdi o linki tekrar nası bulabilirim acaba dusun sapkal89

işte burdaaaa uy897

http://www.lostseyret.tr.gg/ k8908

tesekkür ederim kiss3

Ben geldim ben geldim.Yemeğimizi yedik kahvelerimizi içicez birazdan.Bir yazıyım dedim.Sevgiler herkese.

vien1

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri