S
suzzy
Guest
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)
o ne yaaa. blook komaya giricez...çay koması.. sevincli
o ne yaaa. blook komaya giricez...çay koması.. sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bigci ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:cacık alıyım ben.bol sarımsaklı olsun.dereotu olmasın.acı biber az da nane içine lütfen. smiliyface
Mumin.Okan ' Alıntı:redflowers ' Alıntı:cacık alıyım ben.bol sarımsaklı olsun.dereotu olmasın.acı biber az da nane içine lütfen. smiliyface
üzerine ince bi zeytinyağı...
disik82 ' Alıntı:mümin.okan neden kızalım anlamadım.bende ofisteyim klimada var kahvede var içtim ama sen beni anlamadın smiliyface ben şöle deniz kenarında püfürdeyen bir yerde arkadaşlarımla şöyle yayılaraktan oturarak hiç bişi yapmadan laklaklak yapıp öyle türkkahvesi içmek istiyorum ve kendimi pozitif iyi hissetmek istiyorum.şuan olumlama yapmaya zorlasamda bünyemi olmuyo ortam uygun değil.siz beni anlamadınız smiliyface benim tatilim geldi... smiliyface smiliyface smiliyface
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.