HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

:D yes yes yessss :D cok yardımcı oldun wallaha billaha bak şimdi bulup indiriyorum bu remix cekiyorum üstüne benim arabada bi calarki o varya why yawrum why
1200 watt 3 adet jvl subbuffer artı 904 pioner anfiklatör var:D

oooooo süper!o zaman; go johny go go go go johny go..johny be good:)

go johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johnygo johny go go go go johny go..johny

guitar guitar guitar guitar guitar guitar guitar guitar guitar guitar wave wave wave wave

:D cok supper 6 tane 6 farklı sanatcı indi bile :d ama bu arada bearshare de bunu ararken

long way to go -cassie adında bi sarkı buldm cok guzel bass var :D

Hayal ablam ve suzzy çok teşekkür ederm güzel sözlerniz için(teyzemde selam söylüyor ve teşekkür ediyor).O gün geldi aklıma çok güzeldi.Tadı damağımızda kaldı teyzemle benim.Hayal ablanın evi öyle pozitif enerji dolu ki anlatamam..Tabii içinde oturan insanlar ve misafirlerde çok önemli..Bu arada Can'ı unuttum bize nette yardım eden can sağolsun teyzemle bana o günde yardımcı oldu. sapkal89 Kısacası çok güzel ve özel bir gündü.Bu kadar kıskandırmak yeter sanırım smiliyface

günaydın arkadaşlar...

good morning guten morgen bonjur dünyanın bütün dilleriyle bütün kalbimle günaydinnnn

Günaydın herkese...

günaydın herkese...bugün uyuyakalmısım biraz geç geldim işe smiliyface
herkese iyi günler arkadaşlar... kiss3

Uykucu2.jpg
istiyorum

çok sevimli şirin bişi bu smiliyface

uyuyan-bebekB.gif
çok uykum var...

Bakıpta görmek arasındaki Fark
KONUŞ BENİMLE!
BİR GÜN, BİR adam ellerini açıp yalvardı:
“Allahım! Benimle konuş!”
Tam o sırada bir çayırkuşu adamın bahçesinde en son şarkısını söylüyordu.
Ama adam çayırkuşuna kulak vermedi, ve devam etti yakarmaya:
“Allahım! Benimle konuş!”
Az sonra hava kapandı, gökgürültüsü ve şimşekle birlikte kuvvetli bir yağmur başladı. Fakat adam dinlemedi, yakarmaya devam etti:
“Allahım! Seni görmeme izin ver!”
O böyle yalvarırken, sağanak yağmur sona ermiş ve güneş bütün ihtişamıyla ışıklarını adamın evine kadar taşımaya başlamıştı. Fakat adam bu manzaraya aldırmadı bile. Her gün gördüğü birşey değil miydi bu?
Yalvarmaya devam etti adam:
“Bana bir mucize göster Allahım!”
O böyle yalvarırken, yakınlardaki evlerden birinden yeni doğmuş bir çocuğun ağlayışları geliyordu kulağına. Ama adam bunu da farketmedi.
Üzüntüden ağladı adam:
“Allahım! Cevap ver bana! Burada olduğunu bilmemi sağla.”
O ara, bir kelebek adamın koluna kondu, ama adam öbür eliyle kelebeği iteleyip kovdu. Ve ağlamaya devam etti:
“Allahım! Neden bana cevap vermiyorsun?”
(BAKIP GÖRMEK ARASINDAKİ FARKI ANLATAN KÜÇÜK Bİ HİKAYE...KALP GÖZLERİMİZ AÇIK OLURSA;RABBİMİZİ HEM DUYARIZ,HEMDE GÖRÜRÜZ...YARATTIKLARINDA MEVCUTTUR..)

yu89 hayııııııııııırr ilk ben geldiiiiiiiiiiimm ama kimseyi bulamadım yaaa bana yardım ediinnnn uyanıın kalkın aloooooooooooo burcuuuuuuuuuuuuuuu ordamııısıın bi yardım et nasıl bi yer burasııııııııııııııııı dusun dusun

buuyrun. da saat 11. uyuyan yok sanırım. dusun

canan53 ' Alıntı:
yu89 hayııııııııııırr ilk ben geldiiiiiiiiiiimm ama kimseyi bulamadım yaaa bana yardım ediinnnn uyanıın kalkın aloooooooooooo burcuuuuuuuuuuuuuuu ordamııısıın bi yardım et nasıl bi yer burasııııııııııııııııı dusun dusun

Burası sitemizin cafesi efenim.Çok güzel bir yerdir.Toplaşır çay kahve faslı yaparız biz burada.Sevgili Mümin.Okan duruma sohbete göre güzel resimler koyar.Yada canı istemezse koymaz.Ya ben bugün harika bir moddayım.Komik bişeyler koysanızda gülsek biraz.Her keşe benden çayy.
Sevgiler.

c.jpg
cay-simit.jpg

allaaaah..çay ve simit... blissy

bayılırım...ellerine sağlık mümin...teşekkür edriiiimm.... thumbsanim

sacsemaverki7.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri