HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

teşekkür ederim sapkal89 çok saolun. derty

Matematik 2 soruları zordu.

günaydın herkese smiliyface smiliyface smiliyface iyi haftalar diliyorum... seminer için 10 kişi olmuş oluyorus yani smiliyface smiliyface

günaydın arkadaşlar... hpm2

günaydın herkeslere krz56

Günaydın herkese.Gününüz aydın ve verimli geçsin arkadaşlar.

saat biraz geç oldu ama yinede günaydınla başlayalım...
smiliyface
hepimizin gnü aydın olsun... hismiley
bende ne gelebiliyorum nede gidebiliyorum... music45
kısa bir dönüş yaşamak zorunda kaldım ve geri gidiyorum dün bir ara uğramıştım bu günde sizlere mrb demeden gitmemeyim
dedim.

arkadaşlar tekrar günaydın.şimdi ben bir program indirdim programı bana melodis söylemişti ses kaydı için müziğin altına sesimi gömüp mp3 dosyası yapmayı başardım yani tekniği öğrendim ama şimdi bir telkin metnini nasıl hazırlamalıyım ve nasıl bir tonla okumalıyım bunu smiliyface yardımcı olursanız çok teşekkür ederim arkadaşlar. bugün iş yerimde bayağı younum aslında paylaşmak istediğim şeyler var ama ilk boş anımda uzun uzun yazacağım.sevgiler kiss3

o prg neydi?

programın adı Audacity,Free Audio Editor and Recorder mümin.eğer sende yapacaksan nasıl yapıldığını anlatırm evde olduğum zaman program açıkken.ama ben öle rsatgele bişiler söyledim normal sestonumla etkili bir telkin oluyor mudur emin değilim ondan biri yol gösterirse çok sevinirim:)

ses kayıt programı. ok. super tamam biliyorum bende bi kaç mix yaptım. size dinlettiğim kanun taksimlerine biraz ilevelerde bulundum. bana göre iyi oldu. size de en kısa zamanda dinleteceğim. evde onlar ama sesi ayarlayamadım. çok fazla ses geliyor, hafif uğultu yapıyor ama bu akşam düzenleyebilirim.
telkin okuma konusuna gelince atakan bey dinlediğimiz telkinlerde bazen yüksek vurgulu (yüksek ses) konuşuyor. ama ritmini bilemiyorum bazan duyduğum için tam bir fikre sahip değilim. super

işte bende atakan beyin sesinin yüksek olduğu bölümleri duydum da ondan sormak istedim:) neyse bir şekilde halledeceğiz bende doğru düzgün bir telki hazırlayabilirsem sizinle paylaşmak isterim..

bizde isteriz. super

Siteye yeni üye oldum. Gezip dolaşacağım. Sadece sigarayı bırakmak istiyorum. belki bu sitede bulurum yolunu.

arsslan ' Alıntı:
Siteye yeni üye oldum. Gezip dolaşacağım. Sadece sigarayı bırakmak istiyorum. belki bu sitede bulurum yolunu.

hoşgeldin arsslan. bi bak bakalım dicem ama kesin bulacaksın... super

000ringtones.gif
blissy sevgili kaplumbağa mı beslemek için markete girdim..
kaplumbaga.gif

birde ne göreyim..
lucky-luke-7.gif

bizim bankanın yerinde yeller esiyor.. y789

kim soydu bankayı.. çabuk ortaya çıksın..

sevgiler...
lucky-luc-14.gif

banka sanırım battı. gitti paracıklar.

Artık zenginim.(Yeterli bi cevap mı bu?) y789

demek bankayı sen soyduuuuunn

redflowers ' Alıntı:
Artık zenginim.(Yeterli bi cevap mı bu?) y789

Azmettirenler var hakim bey.Yoksa ben hiç ister miyim başkalarının tlk leriyle zengin olmak.İstemeeemm.Bu arada yat aldım herkesi beklerim mangala. khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri