HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

disik82 ' Alıntı:
teşekkür ederim linke bakacağım ama telkinle olabilecek birşey mi acaba bu çünkü gece uyandıktan sonra başka şeyler düşünmeye çalışırken uykuya dalar gibi oluyorum ama sanki biri beni dürtüyor hayda yine uyanıyorum anladınız mı huzursuz bir uyku ve bunu da aslında ben yapıyorum farkındayım ama kendime nasıl söz geçireceğimz bilmiyorum.
bu arada astral yolculuk hakkında ufak bişiler biliyorum.bir aynanın karşısına geçip bağdaş kurup oturuyorsun ayna ile biraz geniş açı yapıyorsun yani bedenin biraz arkaya doğru meyilli,bulunduğun ortam loş olmalı ve alnına turuncu bir şey yapıştırıyorsun ve aynada sadece bu turuncu noktaya bakarak transa geçiyorsun.ilk denemelerde odanın dışına pek fazla çıkılmaması öneriliyormuş.bedenine baktığın anda vücuduna geri dönüyorsun.bunun dışında eğer bedeninin dışındayken tanımlayamadığın, garip silüetler,yüzler görünebilirmiş ama bunlar senin korku ve kaygılarının yansımasıymış,korku hissettiğin anda da sanırım bedenine dönüyorsun.bana çok ilginç gelmişti bu tür bir deneyim ama asla yapmaya cesaret edemem:) smiliyface

bedeni biraz arkaya meyilli olursak düşeriz. yani ben düşerim, herhalde sabit duramam. ortam çok az ışıklanmalı hatta mum ışığı.
alında, dediğiniz yer 3. çakranın olduğu yer sanırım. dusun

az önce astral yolulukla ilgili bir dünya şey yazmıştım ama sayfa süre aşımına uğramış.yapılış tekniğini bir yerden okumuştum onu paylaştım.tekrar paylaşmaya çalışıcam mümin çünkü çok enteresan:)

aa yazdıklarım çıkmış demin görememiştim.:) ya o meyil olayı benimde kafamı karıştırmıştı ama sanırım olayın ince noktası o smiliyface

hmmm enteresan. ben yatıyorken deniyorum ve ilk başlarda dediğin yerde - alnına yapıştırdığın turuncu etiketin bulunduğu civarda- uyuşma derecesinde yanma hissi oluyor, bu durumdan sonra odadan çıtırtılar geliyor. geçen akşam çıtırtıları biraz aşıp doğruldum. sonrasını hatırlamıyorum sanırım uyuyakalmışım.

ben denemek istiyorum ama pek cesaretim yok işte.sabahtan beri anlattığım üzere biraz korkak biriyim bad45
bencede bir kahve hiç fena olmaz kahvesmiley

disik82 ' Alıntı:
ben denemek istiyorum ama pek cesaretim yok işte.sabahtan beri anlattığım üzere biraz korkak biriyim bad45
bencede bir kahve hiç fena olmaz kahvesmiley

sanırım, o, korkaklık değil, normal bişey.
deneynerek aşılan durumlar.

mrb actionsmile

gunaydin29765tb.jpg

blissy blissy blissy

herkese benden bi merhaba... actionsmile

smiliyface

merhabalar arkadaşlar blissy

Icha_merhaba.jpg

birmerhaba984.jpg

merhaba güzel insanlar hepinize merhaba....

gece korkup uyumadığım için ciddi bir konsantrasyon problemim var şuanda arkadaşlar ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum kafamdan bir çok şey geçiyor aynı anda fakat yoğunlaşamıyorum.yani bişeyi hissederek isteyemiyorum şu anda 88a 1 haftalık telkin dinleyişim sanki biranda altüst oldu,buna sebep uykusuzluk tabi ama bundan sonra uyumam için bana enerji yollayın arkadaşlar,korkmak gibi bir saçmalık yaşamayayım bir daha...

disik82 ' Alıntı:
gece korkup uyumadığım için ciddi bir konsantrasyon problemim var şuanda arkadaşlar ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum kafamdan bir çok şey geçiyor aynı anda fakat yoğunlaşamıyorum.yani bişeyi hissederek isteyemiyorum şu anda 88a 1 haftalık telkin dinleyişim sanki biranda altüst oldu,buna sebep uykusuzluk tabi ama bundan sonra uyumam için bana enerji yollayın arkadaşlar,korkmak gibi bir saçmalık yaşamayayım bir daha...

evdeysen bi kaç saat uyu. işteysen yemek arasında uyu. dinlenmen lazım. hiçbiri altüst olmaz. sağlıcakla ve ışıkla.

saat 11.14 ten sonraki mesajları göremiyom... dusun

suzzy ' Alıntı:
saat 11.14 ten sonraki mesajları göremiyom... dusun

ne son konulardan..nede son mesajlardan takip edemiyom...görünmüyorlar... pc05

belki o saatten sonra kimse yazmadı bende de görünmüyo çünkü ama senin yazdığın görünüo demekki kimse yazmamış olabilir mi?

kafeye şimdi geldim.çayımı yudumluyorum,radyoda müminin çaldığı güzel parçaları dinliyorum.hayat herşeye rağmen yaşanılasıymış arkadaşlar.sitedeki herkese selamlar. kiss3

sana da selamlar tatilsmiley

çok güldüm ya sizde gülün f678h

arkadas0vkgs9.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri