HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

khkh56

Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkusağı gibi gülümseyebilmektir... Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar bir adımla başlar, gerçek sevgiler ise bir tebessümle başlar... Annem her fırsatta çocuklarına güneşe doğru zıplamalarını öğütlerdi. Güneşe ulaşamazdık ama hiç olmazsa ayaklarımız yerden kesilirdi.
Z.N. Hurston

teşekkürler redflowers herşey için....

kelebek-kalp.gif

Ayy canım melodis'im ne kadar duygulandırdın beni bir bilsen.Güzellikte doğru da senin içinde.Seni Seviyorum canım benim kiss3 kiss3 kiss3

sn berk buyrun.

önce, kahve içermisiniz?

neyse arkadaşımız offline.
bende kendim içerim. prb değil.

redflowers ' Alıntı:
Ayy canım melodis'im ne kadar duygulandırdın beni bir bilsen.Güzellikte doğru da senin içinde.Seni Seviyorum canım benim kiss3 kiss3 kiss3

bende seni arkadaşım kiss3

e kahveleri biz içelim bari ne dersin?

photo0013.jpg

yorgunluk atalım biraz sung66

Tesadüfe bak.Bu kadar olur.Elimde kahve fincanıyla geldim bi baktım kahve ikram edilmiş.yoruldum sabahtan beri hakettim bencede bi kahveyi.Ellerine sağlık gülüm.

derty s456 cilgin897 sevincli türk milli takımına ışık gönderelim. sevincli cilgin897 s456 derty

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii derty derty derty derty derty yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooo skan67 skan67 skan67 yıldız sayım arttı hemde 3yıldız birden uy897 uy897 hpm2

anneeeeeee cok fena tırsıyorum biri bizim eve gelebilirmi :PP

ölümcül deney 3 ü izliyorum :d izlememişdim

Arkadaşlar...

FREE Hi-Q Recorder programını kullanan var mı...

Bu programla bazı sesleri kaydetmek istiyorum...

Natura programından güzel bişeyler kaydediyorum..

Mp3 olarak atıyor masaüstüne hemen.

Ama winampta yürütürken ses çıkmıyor... kizgin1

Yani her şey tamam ama, winamp mp3'ü yürütürken ses çıkmıyor, defalarca denedim ama hepsinde aynı...

Programı bilen varsa bi yardımcı olabilir mi.. gulensmiley

ceren18 ' Alıntı:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooo skan67 skan67 yıldız sayım arttı hemde 3yıldız birden uy897 uy897

tebrikler şekerim... tender45 darısı üstad'lık günlerine... sevincli
bd7np7.gif

y9le2.gif

bu yıldızlarda benden sana...öptüm seni... kiss3

sapkal89

skor 2 - 1.
maçı aldık.
tüm goller türklerden derty

Özellikle 2.yarı çok zevkli bir maç oldu..İnşallah diğer maçlarda da başarılı oluruz.Tebrikler Türkiye...... alk78 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 thumbsanim cat3500 cat3500 blissy blissy gssmile gssmile

yaşasın Türkiye

inşallah. önümüzde ki maç biraz sıkıntılı. ama alacağız. wave sevincli 956k 25889 guitar derty 8977 cilgin897 s456

evet ama alacağız ben inanıyorum dediğin gibi ışık gönderelim takımımıza..Centilmence bir maç olsun...ve kazasız bir maç olsun(emre'ye çok üzüldüm)
Mumin.Okan ' Alıntı:
inşallah. önümüzde ki maç biraz sıkıntılı. ama alacağız. wave sevincli 956k 25889 guitar derty 8977 cilgin897 s456

tuncay denen oyuncu gitmesi lazım. -fenerden de gıcığım zaten ona, kıl herif-
yıldırayı uçakla aldırması lazım fatih hocanın. -bilmem artık gelirmi? çocuk ağlayarak gitti, ayıp... ayıp...-
tümer denen şahış sahanın gizli satıcısı -bjk deyken böyle değildi bu-
hakanım şükürüm de yok...
ama sahanın yıldızı kalecimiz volkan... bu 25889 ona...

duru79 ' Alıntı:
evet ama alacağız ben inanıyorum dediğin gibi ışık gönderelim takımımıza..Centilmence bir maç olsun...ve kazasız bir maç olsun(emre'ye çok üzüldüm)
Mumin.Okan ' Alıntı:

----
offline olup nasıl yazılınıyor???

Millilerimizi kutluyorum. bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
çekim yasası yapan arkadaşlar 15 hazirana kadar puanları çekmeye hazırlanın. millilerimize katkımız olsun smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri