Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
redflowers ' Alıntı:Ayy canım melodis'im ne kadar duygulandırdın beni bir bilsen.Güzellikte doğru da senin içinde.Seni Seviyorum canım benim kiss3 kiss3 kiss3
ceren18 ' Alıntı:yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooo skan67 skan67 yıldız sayım arttı hemde 3yıldız birden uy897 uy897
Mumin.Okan ' Alıntı:inşallah. önümüzde ki maç biraz sıkıntılı. ama alacağız. wave sevincli 956k 25889 guitar derty 8977 cilgin897 s456
duru79 ' Alıntı:evet ama alacağız ben inanıyorum dediğin gibi ışık gönderelim takımımıza..Centilmence bir maç olsun...ve kazasız bir maç olsun(emre'ye çok üzüldüm)
Mumin.Okan ' Alıntı:inşallah. önümüzde ki maç biraz sıkıntılı. ama alacağız. wave sevincli 956k 25889 guitar derty 8977 cilgin897 s456
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.