HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

smil56 her ikiside çok çok güzel mersi arkadaşlar sevincli smiliyface

25889 956k gssmile smiliyface

slm arkadaslar ben geldim. hismiley hey milett nerdesiniz yahu? pc05

25emel ' Alıntı:

oooooo...emo'cum hoş geldin canım yaaa... wave wave wave
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy

suzzy ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

oooooo...emo'cum hoş geldin canım yaaa... wave wave wave
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy
çokdannnn ya giderken yarı yıl tatilinde bende olacaklarını söledir sevincli şaka yapmışlardır demi f678h

kim nerde nasıl ne yapıyor derken günler nasıl gecti bilemedim.ev çocuk bahçesi gibiydii.... biri teyzee suna bak saçımı çekiyor 88a die bagırıyoo diğerii ya hala suna birşey söle die yanımda koşarak uzaklasıyor tuh788 allahım bilemedim cennet bahcesimiii cehennem azabımıı girlhaha baktım olacak gibi deil anneler cocuklara bagırıp cagırıyo bebelerim aglayıp duruyo dayanamıyorum da bakın hanımlar kim ne istiyorsa kalksın kendi işini kendi görsün hizmet olayını beklemeyin dedim.kendimi bebelerime adadım. sevincli kah beraber çok eglendik kah hep beraber sinir krizleri... ama zevkliydi zamanın büyük çogunlugu unutmam gerekenleri unuttum onlarla... güzel bir değişilik oldu super

heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook

pisimbat ' Alıntı:
heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook
aa34 aa34 nie yaf canınamı susamış girlhaha anladınız siz onuuu aa34

heyy milett artık bir arabam var s45apk yeni katılan arkadaşlarımızdan zeze_emre satılıga cıkardıgı bir audi vardı ucza kapattım sung66 şimdi sırada arabamı burada göstertmeeek varr atakan su ekletiyide eklesek arabamı herkesler görse sevincli sevincli sevincli

ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456

bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook

emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super

Tebrikler.Yeni yilda yeni araban hayirli olsun Emel :) Dikkatli kullan aa34
Extrasini göster butonuna tiklayinca diğer üyeler görebiliyor. sung66

blook ben anlamadım şimdi araba gerçekmi hayalmi yahu safmıyım ben salakmıyım ben cat56 ben bi onu biliom dusun 44

Secret arabası bu...Yani hayali diyemeyiz ama gerçekde diyemeyiz.Marketten alabiliyorsunuz.
Extralarinizi satisa cikartabiliyorsunuz.Emre satişa cikartmiş Emel almiş.Yakinda gerçeğinide alacaktir..
Bu arada Pisimbat çok güldüm ekran başında.Kardeşimde soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye...
:)

pisimbat ' Alıntı:
ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456
saoll pisimbatım benim 44

pisimbat ' Alıntı:
bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook
aa34 aa34 aa34 aa34 etabe kolaymı bizimle ugrasmak bea 2600 2600

hülyaa ' Alıntı:
emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super
saol hülyam... yanlız ben sürat sevrim f678h yanlış anlaşılmasın kesinlikle tavsiye etmem ooo67 laf aramızdakalsın ama ne yapayım severim 12389 partysmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri