Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
25emel ' Alıntı:slm arkadaslar ben geldim. hismiley hey milett nerdesiniz yahu? pc05
çokdannnn ya giderken yarı yıl tatilinde bende olacaklarını söledir sevincli şaka yapmışlardır demi f678hsuzzy ' Alıntı:25emel ' Alıntı:slm arkadaslar ben geldim. hismiley hey milett nerdesiniz yahu? pc05
oooooo...emo'cum hoş geldin canım yaaa... wave wave wave
nabeer şeker...gönderdinmi abinleri...minişleri... girlhaha blissy blissy blissy
aa34 aa34 nie yaf canınamı susamış girlhaha anladınız siz onuuu aa34pisimbat ' Alıntı:heyooooooooooooooo alk78 sevincli blissy 956k emel bacım gelmiş sefa geldin kardeşimmmmmmmmmmm çok özledim seni yahu emel varya şu şamanik varya beni çok kıskanıyor haberin olsun bacım smiliyface blook
saoll pisimbatım benim 44pisimbat ' Alıntı:ilk kutlayan ben olayım canım hayırlı olsun aman dikkat et senin oraların kar'ı buz'u bitmez mutlaka zincir olsun arabada şehiriçinde bile keyifli sürüşler emelcim audi çok güzel bir arabadır sağlamdır güzel seçim ark5 thumbsanim cat56 b456
aa34 aa34 aa34 aa34 etabe kolaymı bizimle ugrasmak bea 2600 2600pisimbat ' Alıntı:bak şamanic kardeşim geldi artık ona göre bana sataşırken kıskanırken yazarken 2 kez düşn bence hoş ben tek başımada yeterim sana 44 blook
saol hülyam... yanlız ben sürat sevrim f678h yanlış anlaşılmasın kesinlikle tavsiye etmem ooo67 laf aramızdakalsın ama ne yapayım severim 12389 partysmileyhülyaa ' Alıntı:emelcim hayırlı uğurlu olsun araban...gülerek kullan vede dikkatli kullan..mutluluğun sözlerine yansımış.. blissy
senin adına bende mutlu oldum.. super
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.