HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Ben aslında köpeği kedilerden daha çok severim. Tabii aslana felan bayılırım. Mümkün olabilse de bir aslanla kaplanla felan arakdaş olabilsen, ona sarılıp uyuyabilsem mesela ne güzel olurdu.
smil56

bende fil istiyorum...
elephants355jt.gif
bitanede jaguar... simsiyah... gözlerinden bile siyahlık fışkıracak öyle derin olsun rengi...
Jaguar-4520.jpg

şekercim istediğin hayvancıklar öyle küçücük şeylerde değiller ki sana hediye edeyim...

cat3500 cat56 blissy hem nerde beslemeyi düşünüyon sen onları şeker.. catsle

tavşancık, balık, civciv, pisi, kuçu falan yolluyalım canım sana haaaa.... ne dersin canım...

24o1sthql1.jpg
24o1rfcam0.jpg
24o1u9jes6.jpg
balloonart006ws4.jpg
ayyyy...bunlarda pek iri kıyım oldu ama neyse...

Pek bi şikolar yahu yerim onları ben :))) Ama takdir ettim seni shaman siyah jaguar ne asil ve güzel bir hayvandır ya..
büyük kedi türlerinin hepsine bayılıyorum ben. Ben de isterim hepsinden :P

pazar sabahından günaydınnn..
bir demli çay alim ben. dün gece oğluşla yatakda uzandık uyuma moduna geçmeyi beklerken bana bir ssoru sordu..
"güneşin içinde ampül var demi? "
bu sabah güneşin içinde ampül oldunu düşünüorum bende...
mutlu bir gün dilerim herkese..

Ya süper bu çocuklar ya güneşin içinde ampül var valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmez khkh56 khkh56
Buyrun çayınız, afiyet olsun :)

ımmmmm.nefisss. içim ısındı...tşk.ederim.:)

Hanımlar beyler arkadaşım can'ımda yeni üye oldu sitemize çok mutluyum harkulade bir insandır
bidim ark5

mlk34 Canim utandiriyorsun beni....

Merhabalar hepinize tsk ederim arkadasima, dostuma mutluluk ve huzur verdiginiz icin...
Ona deger veren benim icinde degerlidir

bidim ' Alıntı:

Merhabalar hepinize tsk ederim arkadasima, dostuma mutluluk ve huzur verdiginiz icin...

uatnmak sana yakışır utananadam sevincli ayy ne var canım burası yabancı yermi benim sitem dostlarımla tanıştırıyorum seni şeref duyarak hemde bak kimselere böle yazmam bilirler hep tırmalarım diyorum onlara korkutuyorum onları blooksaflar inanıyorlar vallaaa bidim smiliyface
bak her geçen gün bu siteye bağlanacaksın bak yaz çiz yüreğinden geldiği gibi çekinme sakın yabancı yok hoş sen meşkul bir insansın ama vakit buldukça incele gez yaz çiz işte be güzelim hadi yoksa geliyor tırmıkkkk (ayrım yapıo demesinler die yazdım yoksa kıyamam sana ben ama bellide olmaz kızdırmıcan beni bilirsin ne deliyimdir ben blook

bidim cim anlatır sonra sana herşeyi ben kıskanırım kendisini mesela ama genede çok severim.. girlhaha

bitanemizdir .. herkesin yeri ayrıdır ama onun yeri tescilli olarak ayrıdır...
38yt1.gif

avantajlısın yani..
17la4.gif

suzzy cim sağol şekerim tombalak hayvancıklar için
21215x5kl6c0d599mo.gif

amazon a doğru yerleşirsem hayallerim gerçek olur belki.. belli mi olur yarının ne süprizlere gebe olduğu dimi ama ... girlhaha

i1090849487585228yy.gif
ben isteyim nasıl olsa verilir bi şekilde sevincli

bende seni takdir ettim silvara anlıyon şekerim jaguardan ark5
animal_jaguar_log.jpg
thumbsanim

Bıdım bak mesela bu shamanic(şamanik diom ben ) beni çok kıskanır laf aramızda ama onuda güzel yüreği vardır çekemio beni sadece hasetinden çat die gitcek bi gün 44
bu sitede herkes hayatın bir köşesinden katılıyor işte zamanla tanışır kaynaşırsınız birbirinizi seveceğinize eminim ben ama en çok beni yani sitemizin cat56 arsız şımarık hırçın asi cat56 sevin tırmık yersiniz bakın hee gelio tırmık blook

Soz pasakizim edepli uslu olurum o zaman tirmalama geregi duymazsin :)

pisimbat ' Alıntı:
bidim ' Alıntı:

uatnmak sana yakışır utananadam sevincli ayy ne var canım burası yabancı yermi benim sitem dostlarımla tanıştırıyorum seni şeref duyarak hemde bak kimselere böle yazmam bilirler hep tırmalarım diyorum onlara korkutuyorum onları blooksaflar inanıyorlar vallaaa bidim smiliyface
bak her geçen gün bu siteye bağlanacaksın bak yaz çiz yüreğinden geldiği gibi çekinme sakın yabancı yok hoş sen meşkul bir insansın ama vakit buldukça incele gez yaz çiz işte be güzelim hadi yoksa geliyor tırmıkkkk (ayrım yapıo demesinler die yazdım yoksa kıyamam sana ben ama bellide olmaz kızdırmıcan beni bilirsin ne deliyimdir ben blook

dur, dur, dur, ben anladım senin hangi jaguarı istediğini...

images

çaktırmadan olumlama yapıyorsuuuunn demiii... girlhaha yap şekerim buna bakarak yap...

yok suzzişim valla o değil...

ben sevmem mümkün değil spor arabayı...

dört tekerlek dediğin heybetli olcak...
benim olumlamam o konuda..

images
lincol nevigator siyah
images
üstüne pek tanımam

atakan bey ekleseniz markette secret bölümüne önce oradan alsam ben bunu girlhaha

bizim bir zamanlar bir hörbimiz vardı...
taaaa ki bir arkadaşımız bombe kısmını çarpana kadar...
bende bayılırım yuvarlak arabalara...
vosvos9pu.jpg
emb23

hazır eliniz değmişken bende bir woswagen eos alım kızlar

gulensmiley sevincli araba budur yahuuu ama siyahı blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri