HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Herkese iyi öğlenler...
Hikayelerinize bayıldım aklıma bir hikaye geldi onu buluyum bende yazacağım...Özellikle hülyanın hikayesi çok etkileyiciydi...

**shamanic** ' Alıntı:
sağol suzzy cim sen ve emel olmasan kafe iflas etcek yahu... kahve pek güzel geldi şeker eline sağlık....

ozelokul8cl.jpg

khkh56 khkh56 ya çocukda zorla küfre yönlendiriyor khkh56 harika yaa khkh56

arkadaşlarr müjdee!!!! müjdee!!! pisimiz hastaneden çıkmış bugün pazar günü evinde inş sevincli şükür sağlığı sıhhatide iyi..!!! herşey çok güzel ya art56art56

25emel ' Alıntı:
arkadaşlarr müjdee!!!! müjdee!!! pisimiz hastaneden çıkmış bugün pazar günü evinde inş sevincli şükür sağlığı sıhhatide iyi..!!! herşey çok güzel ya art56art56

çooook....sevindim geçmişler olsuuunnn... k8908

haa..bu arada emelcim sen nasıl oldun....
temizliğe vermişsin kendini....merak ettim seni...attın mı o kasaveti üzerinden canım...

love_322.gif
nasıl durumlar.....

suzzy ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

çooook....sevindim geçmişler olsuuunnn... k8908

ohhh çok şükür..nihayet güzel bir haber..çok sevindiiiiim.. 96

suzzy ' Alıntı:
haa..bu arada emelcim sen nasıl oldun....
temizliğe vermişsin kendini....merak ettim seni...attın mı o kasaveti üzerinden canım...

love_322.gif
nasıl durumlar.....
yok yaa merak etme aslanlar gibiyim sevincli allahdan yapı olarak öle mevzulara çok takılan bir insan değilim 44 yaralarımı kendi kendime çarçabuk sarmak gibi yeteneğim var allaha şükür... ::) ne şanslıyım ki saolsun destek olan arkadaşlarım var...yüreğimiz saolsun daha ne gönül sancıları çekeces ttli3 helal olsun!! bende bu ben,bu bende bu sağlam yürek oldukdan sonra daha ne dağlar,karlar,boranlar aşarım. super saolll

emel aslan gıbı masallah ... tuh tuh nazar degmesin canım arkadasım

benım sanal hayvanım ac kalmıs, markette nerden mama alıyoruz bılenınız var mı ?

tresor ' Alıntı:
benım sanal hayvanım ac kalmıs, markette nerden mama alıyoruz bılenınız var mı ?

ayyy kıyamam yazık hayvancağızaa..
market bölümüne girin...sol tarafta extra satın al seçeneğine tıklayn..orada yiyecekte var..sevgiler.. t678

tresor ' Alıntı:
emel aslan gıbı masallah ... tuh tuh nazar degmesin canım arkadasım
heçç demii smil56
7717aslan 3.jpg
aa34 aa34 aa34 aa34

sağol emelim pisiden haber verdiğin için..ah birde şu muhteşem gücünüzü anlatırken olumlu cümleler kullansanız.. ne o öyle karlar fırtınalar boranlar, günlük güneşlik havalar başımızamı göçtü n9598

aslan emel verdiğin güzel haber için bi tanesin
tijger8un.gif

çok şükür cat56 kavuşcazzz ark5
34068073vt6.gif
şöyle bi dinlensin... sonra yokluğunun acısını paylaşırız...
relaxheader2bygenayp1.gif

buda aslan hayalablam...
45.gif
emel de böyle derse cemaat ne yapmaz... olumlu düşünce canım emelim..
50.gif

her kese günaydın...nasılsınız arkadaşlar....

shamanicve hülya arkadaşlarımız nerelerdiydiniz bakalım.... kiss3 kiss3

gözlerimiz sizi aradı...dün bütün gün sevincli girlhaha mlk34

selam herkese iyi akşamlaar napıosonus ttli3 ark5 kiss3 hismiley gulensmiley

iyi akşamlar herkese

suzzycim canım benim,ösledin mi beni.. blissy
ayy nasıl da sevindim şimdi..buradan isteyerek asla ayrı kalamam..birascık üşütmüşüm.. sigrt56
ankara dan annem babam gelecekler..çarşamba günü..ee biraz temizlik yapayım dedim..onlar buradayken vaktimin çoğunu onlara ayırmayı ve bu güne kadar söyleyemediklerimi söylemeyi düşünüyorum..işler beni yordu havada soğuk ya üşütmüşüm..şimdi iyiyim ama.. cilgin897
teşekkür ederim..bende her siteye girdiğimde sizleri göremediğimde üzülüyorum..itiraf etmem gerekirse,üzülmekle de kalmıyorum..sinir oluyorum..
nerede bunlar diye blook blook blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri