HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

gerçekten kafemizi biraz ihmal ettik ama bu arada boyası badanası temizliği yapılmış oldu girlhaha

memeli5ta.jpg

image0020aj.jpg

ŞAMANIM KURBAN OLAYIM HEMEN BİR NAZAR BONCUĞU EKLEYİVER...ABLANIZIN PC ÖZÜRLÜ OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ.. ŞİMDİİİİ DİKKAAAAAAAAT

SEVGİLİ cat56 CİĞİMİZLE KONUŞTUM KIRBİRKERE MAAŞALLAH
ÇOK İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ SESİDE ÇOK İYİ OLDUĞUNU BELLİ EDİYORDU..AYYY BEN NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM ..SEVİNÇTEN... YÜREĞİMDEKİ BÜTÜN TAŞLAR DÖKÜLDÜ DEFOLUP GİTTİ HAFİFLEDİM SESİNİ DUYUNCA..

ÇALSIN SAZLAR OYNASIN KIZLAR TIRINIM TIRNINIM TIRINIM TIRININM uy897 uy897 uy897
images

images
cat56

ohh çok şükür ablam... sağol güzel haberler getirdin bize... ark5 cat22 cat3500
images

images
images

hayalayaz ' Alıntı:
ŞAMANIM KURBAN OLAYIM HEMEN BİR NAZAR BONCUĞU EKLEYİVER...ABLANIZIN PC ÖZÜRLÜ OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ.. ŞİMDİİİİ DİKKAAAAAAAAT

SEVGİLİ cat56 CİĞİMİZLE KONUŞTUM KIRBİRKERE MAAŞALLAH
ÇOK İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ SESİDE ÇOK İYİ OLDUĞUNU BELLİ EDİYORDU..AYYY BEN NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM ..SEVİNÇTEN... YÜREĞİMDEKİ BÜTÜN TAŞLAR DÖKÜLDÜ DEFOLUP GİTTİ HAFİFLEDİM SESİNİ DUYUNCA..

ÇALSIN SAZLAR OYNASIN KIZLAR TIRINIM TIRNINIM TIRINIM TIRININM uy897 uy897 uy897
images
44 44 44 skan67 skan67 skan67

images
maşallah..
nazar değmesin..çok sevindim...haberi verenler saolsun..tez zamanda aramızda olur inş. 96

Şükür sonunda buradayımmmm.... Deli oldum yahu haftalardır giremiyorum siteye..... 789569 Şimdi nasıl becerdim bilmiyorum dusun Çok sevindim tekrar burada olduğuma :))))

Eeee nasılsınız bakalım... rt67

pisimbat mı rahatsızmış .. çoook geçmiş olsun....

Bu arada online üye sayısı dikkatimi çekti... hadi hayırlısı bakalım... sung66

venüs ' Alıntı:
Şükür sonunda buradayımmmm.... Deli oldum yahu haftalardır giremiyorum siteye..... 789569 Şimdi nasıl becerdim bilmiyorum dusun Çok sevindim tekrar burada olduğuma :))))

Eeee nasılsınız bakalım... rt67

pisimbat mı rahatsızmış .. çoook geçmiş olsun....

Bu arada online üye sayısı dikkatimi çekti... hadi hayırlısı bakalım... sung66
vayy kimleri görüyorummm sevincli hoşgeldin bea yoklugun hissediliyordu ark5 vallaha baya kalabalıklastık e bu durum bayada güzel oldu f678h pisi iyi şükür toparlanıyor şükür inanılmaz güçlü bir hatun super
eeee anlat sana neler yaptın görüşmeyeli kahvesmiley

hoşbuldum emelcim sapkal89 44 çok şükür herşey yolunda. ben de özlemişim sizleri... Demek kıymetimi anladınız hee sevincli,, eee bazen ayrılıklar iyi gelirmiş girlhaha ay çok mutluyum ben... çok seviyorum sizleri beaaaaaa kiss3

venüsüm hoşgeldin, özledik seni ama kıymetini hep bildik canımızsın sen bizim..aramadığımıza bakma..rahatsız etmek istemedik.. kiss3

venüs ' Alıntı:
hoşbuldum emelcim sapkal89 44 çok şükür herşey yolunda. ben de özlemişim sizleri... Demek kıymetimi anladınız hee sevincli,, eee bazen ayrılıklar iyi gelirmiş girlhaha ay çok mutluyum ben... çok seviyorum sizleri beaaaaaa kiss3
ayrılıklar bazen ii deyip kaçıp durma sakın haa ark5

nese arkadaşlar ben gider hemde yatar uykulusmile hala başım saalnıyor yorgunlukdan sabaha da mesaim var rt67 kendimi cansız ruhsuz robot gibi hissediyom neden acaba ::) 98569

hadi iyi geceler kiss3

İyi geceler arkadaşlar
Venüs merhaba
kaç gündür seni düşünüyordum. Hadi günlüğüne yaz bakalım ne değişiklikler var?
Pisimbatıma selam söyleyin. Çok sevindim. Çok kısa zamanda aramızda olacağına inanıyorum. Ama Psikomuzdan ses seda yok.
Haberi olan varmı arkadaşlar?

sevgili pisimat'a çok büyük geçmiş olsun. dilerim Allah'tan kısa zamanda toparlar kendini kiss3

balkan ' Alıntı:
sevgili pisimat'a çok büyük geçmiş olsun. dilerim Allah'tan kısa zamanda toparlar kendini kiss3
aa gecmiş olsun pisimbat işin vardi diye biliyordum..
gecmiş bile zaten..emel25 ten duyduk saol emel...cok sevindim cat22 derty

ayyy...ne güzel bir gün hava pırıl pırıl...

misler gibi kokuyor her yer...bol bol yağışta aldık..barajlarda biraz dolmuştur herhalde... aa34

neyse bu gün benim geyik günlerimden biri,olsun konuşurum ben böyle bazı bazı... aa34

ayyyyyy..az daha unutuyorduuuuummm... girlhaha girlhaha

pisiciiğimin iyi haberlerinede çooooookk sevindim...canım benim,çabuk toparlan... cat56 cat56 cat56

bak site tırmıksız kalıyor,o güzel tırnaklardan mahrum etme bizi..... sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli

hııııımmmm...

sanırım enerji fazlalığı var...
niye ki aceeep,öyle ara ara ......tuhaf bi durum.. blook blook blook

yani durduk yere olunca böyle ,sebepsiz aşırı mutluluk hali.....

ammaaaaan neyse neee.... wave wave wave wave

olsun ne güzel işte tadını çıkarmak lazım... gogogo blissy girlhaha thumbsanim smileydance

çünkü bazende mutlu olunması gereken günlerde içimiz daralır....bu da tuhaf... dusun

hosgeldın venus nerelerdeydın nasılsın sımdı ?

Arkadaşlar akşam kahvesi buyurun (self servis) kahvesmiley
kahve.jpg
fincanyeni2.jpg

ayy kahve makinemiz biraz büyük gibi ama anca yeter diye düşündüm 44

Shamancım, kahveni buyur canım ttli3

latte.jpg

Afiyet olsun kahvesmiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri