Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
44 44 44 skan67 skan67 skan67hayalayaz ' Alıntı:ŞAMANIM KURBAN OLAYIM HEMEN BİR NAZAR BONCUĞU EKLEYİVER...ABLANIZIN PC ÖZÜRLÜ OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ.. ŞİMDİİİİ DİKKAAAAAAAAT
SEVGİLİ cat56 CİĞİMİZLE KONUŞTUM KIRBİRKERE MAAŞALLAH
ÇOK İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ SESİDE ÇOK İYİ OLDUĞUNU BELLİ EDİYORDU..AYYY BEN NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM ..SEVİNÇTEN... YÜREĞİMDEKİ BÜTÜN TAŞLAR DÖKÜLDÜ DEFOLUP GİTTİ HAFİFLEDİM SESİNİ DUYUNCA..
ÇALSIN SAZLAR OYNASIN KIZLAR TIRINIM TIRNINIM TIRINIM TIRININM uy897 uy897 uy897![]()
vayy kimleri görüyorummm sevincli hoşgeldin bea yoklugun hissediliyordu ark5 vallaha baya kalabalıklastık e bu durum bayada güzel oldu f678h pisi iyi şükür toparlanıyor şükür inanılmaz güçlü bir hatun supervenüs ' Alıntı:Şükür sonunda buradayımmmm.... Deli oldum yahu haftalardır giremiyorum siteye..... 789569 Şimdi nasıl becerdim bilmiyorum dusun Çok sevindim tekrar burada olduğuma)))
Eeee nasılsınız bakalım... rt67
pisimbat mı rahatsızmış .. çoook geçmiş olsun....
Bu arada online üye sayısı dikkatimi çekti... hadi hayırlısı bakalım... sung66
ayrılıklar bazen ii deyip kaçıp durma sakın haa ark5venüs ' Alıntı:hoşbuldum emelcim sapkal89 44 çok şükür herşey yolunda. ben de özlemişim sizleri... Demek kıymetimi anladınız hee sevincli,, eee bazen ayrılıklar iyi gelirmiş girlhaha ay çok mutluyum ben... çok seviyorum sizleri beaaaaaa kiss3
aa gecmiş olsun pisimbat işin vardi diye biliyordum..balkan ' Alıntı:sevgili pisimat'a çok büyük geçmiş olsun. dilerim Allah'tan kısa zamanda toparlar kendini kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.