HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

sevgili pahirmühür yeni okdum haberdar oldum cok üzüldüm.sakın arkadaşım bırakma meydanı onlara n9598 noter ihtarnama olayı matıklı bence de... gelişmelerden haberdar edersen bizi sevinirim rt67

yarın güzel haberlerinizle karşılaşmak ümidiyle ... hepinize hayırlı geceler... actionsmile

GetAttachment.aspx

Sitemiz Son Kez Taşındı 3 kasım öncesi mesajlar geri geldi.

Sitemiz son kez taşinmiştir.3 kasim sonrasi mesajlar ve üyelikler dışında bir kayip yoktur.
Siteye 3 kasım sonrasıı üye olanlar tekrar üye olmalarını rica ederiz.
Siteye eskisi gibi son mesajları görebileceğiniz top list ve bir kaç yeni özellik daha eklenecektir.

çok şükür ..peki bu site hayal ablasını niye tanımıyor...beni hatırla dememe rağmen..ben neeeeerde yanlış yaptım..

boşverr ablaa düzelir benimde akşam yazdıgım sabah siliniyo ark5 üzmeee kendinii kiss3

bugün de sitede bi eğlence yok yaa.ama hala başından ayrılamıyom.bi elimde kitap öbüründe mouse ordan oraya napıyom belli değil.hani şu eski filmlerden bikaç şey anlatın da gülelim ya biraz.zati kedi,psiko falan yok.yoklukları da hemen hissediliyor ya.keşke hemen gelseler de sohbetlerini dinlesek.

bi de wanted. s45apk bunu tenhada yakalarsanız dişlerini söküp bana gönderin.çok değerli bişeye benziyorlar. aa34

hadi parti yapalım o zaman happy6
happy6

yapalım da nasıl yapıcaz.ben o işlerden anlamam ki.daha doğrusu parti olan yerlerden hep kaçmışımdır. smiliyface

bütün site sakinlerimizi cafeye davet ediyoruz parti yapcaz
happy6 happy6 happy6

küstüm işte hih33

üç_gömlek ' Alıntı:
yapalım da nasıl yapıcaz.ben o işlerden anlamam ki.daha doğrusu parti olan yerlerden hep kaçmışımdır. smiliyface

bizde partilerden kacanlar partisi yapariz sen yorma kafani.bu arad ne partisi yapiyorsunuz?!

eylem kimse gelmeyince ben de başka işle oyalandım.mesajını görmedim kusura bakma artık.yarın iş var.iş zamanı iş,uyku zamanı uyku deyip uykulusmile ya gidiyorum müsadenizle.kendinize iyi bakın.

benim evcil hayvanim nasil henuz evcil olmadi ama bir kac yuz yil sonra olucak.siz merak etmeyin y789

sevincli eylemcim bu uzun bir parti olsun ben yeni gelebildim ama yarına kadar devam etsin sitemizin yenilenme partisi olabilir mesala...
images
asma suratını öleee.....
gül bakimmm
smiley.png

nerde bizim emel.. parti yi hızlandıran genelde o olur.. k8908 dansözler genelde hayal abla ile pamir den gelir... sen partinin süresini uzat mutlaka katılım olur canımm ... kiss3

images

wave wave wave wave wave k8908 k8908 k8908 k8908 wave wave wave wave k8908 k8908 k8908 k8908 wave wave wave wave k8908 k8908 k8908 k8908

SuMBuL ' Alıntı:
benim evcil hayvanim nasil henuz evcil olmadi ama bir kac yuz yil sonra olucak.siz merak etmeyin y789
allah iyiliği versin aa34 aa34 yahu bacım töbe biz bunu evcilleştiremeyiz khkh56 khkh56

Günaydın arkadaşlar

Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim.
Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi anlamda destek oluyorsunuz hepinize teşekkür ederim.
Korkunç bir psikolojik baskı uygulanıyor yokmuşum gibi davranılıyor benim yaptığım işler başka çalışanlara yaptırılıyor bütün gün masamda bomboş oturuyorum. Benimle konuşulmuyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum. Birinin evine zorla girmişim gibiyim ...Dün Sevgili tresor'un söylediği avukatla görüştüm.Kesinlikle kıpırdama dedi.Sana herkesin içinde söylesin işte o zaman çık ve bana gel dedi.Ama öyle zorki !!! Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi .
Diyorumki bazen boşver bırak herşeyi sen bıraktığın tazminatından ve bu işten daha değerlisin kendini bu tür bir savaşta taraf olmak zorunda bırakma.Onlar senden daha güçlü ve çoklar.
Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Sadece dışarıya çıkıp ağlayıp ağlayıp geri geliyorum.

Eylem'im senin partini baltaladım galiba özür dilerim.
88a

pamir cim canım... konuyla ilgili uzmanlarla görüşüyorsun nasılolsa mutlaka dediklerini uygula...

bu gibi durumlara gurur yapmaman gerekir... zaten sana şu anda buraya yazdığın satırları hissettirmek için çabaları...
eger bu kurallara riayet edersen savaşa boyun eğmiş olursun..

ama unutma lütfen bu bir savaş değil.. bu senin haklı kazancın..

körün elinde kaşıkçı elması olsa kaya zanneder...
oradaki körler senin gibi bir değerin farkında değillerse bu onların kapasitesinin azlığını gösterir..
aslaa kendini değersiz hissetme.. sen çok özel ve değerlisin..
her şeye rağmen sabah kalkıp o adrese gittiğin için..
insanlara yaptıklarına rağmen saygı duyduğun için...
hangi gece güneşin doğuşunu görmemiş ki...
biraz daha dayan ve kuvvetli ol lütfen..
madem psikolojik savaş istiyorlar.. al onlara psikojik savaş..
gayet rahat ol.. işe vaktinde git.. keyfin makyajın.. saçın başın havan yerinde olsun..
yüzünde tebessümün de eksik olmasın..
onlar düşünsün noluyor yahuu diye...
farz etki müdür oldun.. senin işini yine başkaları yapacaktı..
bu aptal politikaları seni değil onları yıldırsın...
sen kazanan taraf olcaksın bunu asla aklından çıkarma...

herşeyimizle yanındayız..
avukatını dinle tamammı canım..

seni seviyoruz..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri