Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
PSİKO ' Alıntı:sen yolla bana ben hemen onu ameliyata alırım zaten ameliyat yetkim de tamamnergis ' Alıntı:HELP HELPPPPPP psiko ilgilenilmesi gereken bir daire baskani var !!!!! ne yapabilirsin ama acil müdahale gerekiyor 96
size düşen cenaze hizmetlerini aramak o kkadar 8977 cilgin897 cilgin897
Hoşgeldin yorgunruh 956k Kolayca üye olabilmene sevindim. s456yorgunruh ' Alıntı:merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni ekleştimbayıldım bu siteye ya mükemmel yanii
üye olurkende zorlanmadım hiçç bazı siteler malüm annemin kızlık soyadını bile istiyoumarum hoşgelmişimdir umarım beni seversiniz
cat56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.