HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

uy897 uy897 uy897 ellerine saglık simdiden . . .
e biz de üzerimize düseni yapariz artık,cenaze,helva,celenk,cicek smil56

astral seyahatle PSİKO nun resmini çektim arkadaşlar .... 44

sleep.jpg
images
uykulusmile uykulusmile

Psiko nun hayatı baya karıştı. Oysa hep burda nası karışıyo annamıyom. E psiko bu kadar Pc de kalacağına bi atla Ankaraya git arkadaşım dök eteğindeki taşları yok sen yapmıcaksan zaten ben küplere binmiş dolaşıyom ver adresini ben gidip arkadaşın ifadesini alayıp geleyim.

Ben kaçıyorum arkadaşlar hepinizi öpüyom hadi benim doğum günüm bi daa kutlu olsun bana doyum olmaz.... thumbsanim ttli3 ii akşamlar evden girerim yine kiss3

PSİKO ' Alıntı:
nergis ' Alıntı:
HELP HELPPPPPP psiko ilgilenilmesi gereken bir daire baskani var !!!!! ne yapabilirsin ama acil müdahale gerekiyor 96
sen yolla bana ben hemen onu ameliyata alırım zaten ameliyat yetkim de tamam
size düşen cenaze hizmetlerini aramak o kkadar 8977 cilgin897 cilgin897

khkh56 khkh56 khkh56

ya arkadaslar tresoru gören var mı ? dusun nereler de bu yaf 4897

valla dün bi ara böle uyudum masada 20 dk ama ameliyat masasında
valla ben o ankara işini geçtim aradım bana anlatacanı söledi ama ben dinlemedim bitti artık önümüzdeki aşklara bakacaz
daha düzenli ve mutlu bi hayata merhaba s456 smileydance f678h u859 partysmiley sevincli k8908 k8908

emelim tresoru bende merak ediyorum..şimdi bir arkadaşla konuşurken sordum..ona tresoru..sonradan yanlış kişiye sorduğumu farkettim...onlar birbirlerini tanımıyorlar..ben kafaya taktım ya ..artık önüme gelene soruyorum..seyahattedir inşallah güzel güzel geziyordur..

ya bu aralar çok çabuk soğudu havalr ya vitamin alımımıza ve günlük güneşlenme süremizde artışlar yapalım sağlıklı bi mevsim geçirmek dileğiyle

allahım banyoda bir boru çatlağıyla başladı herşey.....
şimdi bütün ev havada,yandım ben.
boya badana,sunanın odası
ve çok ciddi iş varrrrrrrr...... 88a 88a 88a 88a 88a 88a

ya ağlama daha beter su yapcan ortalığı şaka bi yanada ya bu sitedeki çoğu kişi böle hafifşeylere ağlıosunuz böleyse hayat bi nebze ağır şeylerde acaip travmalar yaşarsınız lütfen o gözyaşları değerli ark5

agl34 agl34 agl34 agl34 evet haklısın gene alt kattan şikayete gelebilirler.......

valla bende üst ka tımdan şikayetçiyim bi çocukları var allah düşman başına vermesin 789569
sosyetik mahalleye taşındım bide ama çocuk heryerde çocuk muşş onu anladım allahım küçücük şeyler o kadar ses nasıl yapıo anlamadım uykulusmile

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni ekleştim:) bayıldım bu siteye ya mükemmel yanii
üye olurkende zorlanmadım hiçç bazı siteler malüm annemin kızlık soyadını bile istiyo:)umarum hoşgelmişimdir umarım beni seversiniz:) cat56

aramıza hoş geldin yorgunruh....
evet sitemiz gerçekten çok güzeldir...
ttli3 ttli3 ttli3

yorgunruh ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni ekleştim:) bayıldım bu siteye ya mükemmel yanii
üye olurkende zorlanmadım hiçç bazı siteler malüm annemin kızlık soyadını bile istiyo:)umarum hoşgelmişimdir umarım beni seversiniz:) cat56
Hoşgeldin yorgunruh 956k Kolayca üye olabilmene sevindim. s456

ya mesajınızı bile tesadüfen okudum nasıl kullanılır bu site:)) dusun

Yukarıda son mesajlar var.Oraya tiklayip son yazilan mesajlari okuyabilirsiniz.

teşekkür ettim

bişi daha sorcam ama kızmayın üyelik bilgilerimi nasıl değiştirebilirim peki tuh788

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri