HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

pardon resmi ekleyememişim 44 buyrun örnek resim pc05

852790yüzük.jpg

dostlar bugün pek konuşamadık ben şimdi nöbete gidiom beyin cerrahisinde bi ben varım ona göre sevdiklerinizi buraya getirmeyin aa34 ama kaynana,gıcık komşu,sinir olduunuz birileri varsa yollayın gantep tıp fakületsi bos cerrahisi kliniği 4 kata ben ilgilenirim aa34

sana iyi çalışmalar PSİKO .... actionsmile kimseyi katletmeden tekrar buraya dönmen dleğiyle... 44

iyi nöbtler psiko,işin zor.
evet site bugün bomboş sanki
kimse toparlanamadı bi türlü. blook blook blook blook

psko sen bana hic dogru duzgun cevap vermiyorsun ben senin izindeyim ha....unutma bekliyorum. sigara konusunda cok ama cok cidyim birakmam pesini......

shamanic hahahah cok guldum ya benimde aynen degingibi oldu yuzk parmagim ayrilmadi ama bu benim 2ci esim bunla simdi omur boyumu beraber olacagiz:P yoksa herkezdemi boyle bu sakami yahu:) ama guzel bir testti sagolasin shamanic hayranim senin arastirmalarina seninde ziindeyim ama psikonun tam izindeyim

merhabalaaaaar ben geldim her kes burdamıııı
cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897

allah allah.....
bi tuhaflık var,
neredesiniz milleeeeeeeeet?

98569 98569 98569

ben bile laptobumu alıp nöbette bile giriom siteye essahtan bu millet nerde yaa

Heyyy Millet açılın ordan bakiiiiimmmm. BEN geldim.

Büyük yakalarım var anlarsınız. diyorum ki

- BEN ROMEO GERÇEK AŞKIN SAVAŞÇISI. YANLIZLIK BİTTİSİLİN GÖZYAŞLARINIZI. AĞLAMAYIN DAHA FAZLA HİÇ KIYAMIYORUM SİZE LEYYNNN khkh56

Oooooooo.....
romeo hoş geldin yoktun epeydir. girlhaha girlhaha girlhaha girlhaha

geldim yaaaa...

hem hoş geldim hemde hoşgördüm hemde hoşbuldum.....

Ben enerjiyim ben enerjiyim ben enerjjjjiiiiyiiiimmmmm beeeennnnnnnn eneeerrrrrjjjiiiiiyiiiimmmmmmm uuuuuuççuuuyyyyooooooorrruuuummmmmmm.... khkh56

pardon gardaş
ne bu enerji.........
meaşallaaaah. smileydance smileydance

valla ne diyeyim allah enerjini
arttırsın super

Kendi kendime telkin veriyorum yakında uuuuççaaaaççaaaçaaaaçaaaaaabiiibibibbbbiiiiliiililiiriiririiriirrriiiimmmmmmm y789

aman asisler uçma öyle uzaklara fazla idea3

Bu aralar hiç belli olmaz inan ki Elif....

Hızımı aldımmmm...

Tüm gün netten kitap araştırmaları yapıyorum " kendi kendine telkin ve hipnoz(64 sayfa özet ) , ilkeleri ve uygulamalarıyla kedi kendine telkin ( Ful kitap ), Üçüncü göz ( 118 sayfa geniş özet ), Reiki ( 96 sayfa geniş özet ), Ra Bilgileri 2 ( Full kitap ), EFT el kitabı ( 94 sayfa geniş özet ), Ben enerjiyim ( full kitap ) " bugün bulduklarımdan sadece bazıları khkh56

Bu duruymda sen olda uçma bakalım y789

SeZeNNL ' Alıntı:
shamanic hahahah cok guldum ya benimde aynen degingibi oldu yuzk parmagim ayrilmadi ama bu benim 2ci esim bunla simdi omur boyumu beraber olacagiz:P yoksa herkezdemi boyle bu sakami yahu:) ama guzel bir testti sagolasin shamanic hayranim senin arastirmalarina seninde ziindeyim ama psikonun tam izindeyim

girlhaha 44 aa34 ttli3 alemsin sezennl..

herkese iyigeceler...taktim kulakligi nostalji yapiyorum ,eski sevdigim ne sarki varsa dinliyorum,yalniz efkar yapti ya...mazi geldi aklima simdi bugune donene kadar sabah olur.......

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri