HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Psiko hastan öldümü? ve sen mutlumusun? şaşkın Allah yardımcımız olsun bjksmile
ya hastam bi hidrosefali hastasıydı ama çook ileri derecede ydi yaşaması onun için ve bizim için bi ızdıraptı tamı tamına 4 yılda 19 kez ameliyata alınmış
ve biz herseferinde kafatasına takılan hortumu kontrol edioduk ve hortum o kadar gıcık tı ki biz o da da olmadıımızda tıkanma yapıo du
yani kendimi sadist bi doktor olarak gösterdiysem sakın ben öle deilim tuh788

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=TjwwfI_dyMw&mode=related&search=[/youtube]​

Mesaj yok Muzik var y789

Yüreğine sağlık asisler... büyük keyif oldu bu sabah ...
Arkadaşlar bu parçayı kendinize ithaf ederek neşe içinde dinleyin derim ben nacizane.....

Hissederek....yaşayarak.....

hayalayaz ' Alıntı:
arkadaşlar kadir gecesi sizlere ve tüm islam alemine hayırlar getirsin

bende herkesin kandilini kutlar ,dualarinin kabul olmasini dilerim :)

kadir gecemiz mübarek olsun eğer uzaktalarsa büyüklerimiz bir telefon edin yakınsanız alın elinize bir kutu lokum öpün o sevgi dolu ellerini gün gelecek bizlerde yaşlanacağız ve kapımız bu günlerde çalsın diye bekleyeceğiz zaman akıyor .

Kadir gecemiz mubarek ve hayırlara vesile olsun.

herkesin kadir gecesini kutlarim
allah hepimiz icin herseyi gönlümüzen göre veriri insallahhhhhhhhhhhh

Hepimizin Kadir gecesi mubarek ve kutlu olsun iyi kandiller smiliyface

herkesin kadir gecesi mübarek olsun
bugün yine bi hasta kaybettik mübarek günde gitti adam
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

cat3500 herkese selamlar k8908 yoğun bir gün sonrası burada olmak güzel

bu anteb gerçekten müthiş bi şehir ya insanları bu kadar keyfine düşkün olur taktir ettim tam yerine düşmüşüm
pazarları kutsal kebap günleri herkse kebap yapıo bizdee acil servisinde kokluoruz

gaziantep kababın merkezidir. Eeeeeeee nasıl yaşayacaklarını biliyorlar smiliyface

herkese merhabalar t678 .ben de bugün kendime tatil ilan ettim okulda ders varmış falan dl78.şimdi çayımı içiyorum ,fonda telkinli su sesi music45 sohbette güzelmiş...

PSİKO ' Alıntı:
bizim klinik sayesinde doğu ve güneydoğuda nöroloji hastası kalmayacak geleni yolluoz direk ama öteki tarafa aa34

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789

elif ' Alıntı:
PSİKO ' Alıntı:

Psiko su senin calistigin hastanenin ismini tam yazar misin, y789 yok olur ya bi hastamiz mazallah o hastaneye duser, sevincli adini bilelimde bizim yakinlarda Hakkin rahmetine erkenden kavusmasin dimi ama y789
GAZİANTEP TIPFAKÜLTESİ
yok biz işimizi en iyi şekilde yapıoruz da fakülteye en ağır vakalar gelio biz napalı

biz ameliyat sırasında tanrıyı oynuoruz masada yatana can vermekle yükümlüyüz ama olmayınca olmuo işte üstelik bugün izinliyim oruç değilim antebin güzelliklerini özellkle yemeklerini keşfetmeye çıkcam

Yok Psiko yok bu sitede senden korktuğum kadar hiçbişeyden korkmuyorum.Sayende yeni bi fobi edindim Psiko fobisi...
Allahım Rabbim beni Psikondan koru Amiiiiinnnnnnnnnnnn ttli3

ya gelen hastaları görsen normal bişey değil
hidrosefali hastasının kafa tası bedeninden büyük ve 35 yaşındaki adam ocuk kadar kalmış
ms hastası ve beyinin sağ tarafında çökme var ve sol taraf felçli
normal hayatsal fonskiyonlarını bırakın kalbi bile atmayıistemeyen insanlar biz elimizden geleni yapıoz
ama dua et bence nolur nolmaz allah elime düşürmesin kimseyi zaten bi kafatası açışım var maaşallah cilgin897

Sizde normal hasta yokmu Psiko? Desene normal olan hasta olmaz zaten diye amannn ...Ama yinede Aminnnn diyeyim..128956 Bu arada deneyimli olmuşum Psiko ama nası olmuşum annamadım.Neyi deneyimlemişim onuda anlamadım ama olsun wave uy897

walla bende anlamadım neyde deneyimli oldun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri