Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bende anlamadim..Ancak sizinle ayni isme sahip ş harfi farkli bir üye daha var. ayşe diye..ayse ' Alıntı:atakan benim özel mesaj olayında aşamadım bi sorun var yaf. alamıyorum mesaj. dolu diomuş oysa boşşş..
e ulaşamadımda sana.
hayatimdegisti ' Alıntı:Bende anlamadim..Ancak sizinle ayni isme sahip ş harfi farkli bir üye daha var. ayşe diye..ayse ' Alıntı:atakan benim özel mesaj olayında aşamadım bi sorun var yaf. alamıyorum mesaj. dolu diomuş oysa boşşş..
e ulaşamadımda sana.
Sorun bundan kaynakli olabilir?Forum programi iki ismi ayni görüp hata veriyordur muhtemelen...
ayse ' Alıntı:hayatimdegisti ' Alıntı:Bende anlamadim..Ancak sizinle ayni isme sahip ş harfi farkli bir üye daha var. ayşe diye..ayse ' Alıntı:atakan benim özel mesaj olayında aşamadım bi sorun var yaf. alamıyorum mesaj. dolu diomuş oysa boşşş..
e ulaşamadımda sana.
Sorun bundan kaynakli olabilir?Forum programi iki ismi ayni görüp hata veriyordur muhtemelen...
e nolcak? önerin ne....
PSİKO ' Alıntı:sınavımın şerefine bütün çaylar bendenn blook
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.