HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

bu akşam radyo yokmu yoksa varda benmi dinleyemiyorum

kiss3 günaydınlar herkese

offffffffffff nası keyif aldım bu akşamm burcu yayındannnnn...
budur yani.:)

atakan benim özel mesaj olayında aşamadım bi sorun var yaf. alamıyorum mesaj. dolu diomuş oysa boşşş..
e ulaşamadımda sana.

ayse ' Alıntı:
atakan benim özel mesaj olayında aşamadım bi sorun var yaf. alamıyorum mesaj. dolu diomuş oysa boşşş..
e ulaşamadımda sana.
Bende anlamadim..Ancak sizinle ayni isme sahip ş harfi farkli bir üye daha var. ayşe diye..
Sorun bundan kaynakli olabilir?Forum programi iki ismi ayni görüp hata veriyordur muhtemelen...

Günaydın herkese
Artık bende bağrılması gereken yerde gereken kişilere bağırabiliyorum güzel birşeymiş önceden hep içime atardım cilgin897

hayatimdegisti ' Alıntı:
ayse ' Alıntı:
e ulaşamadımda sana.
Bende anlamadim..Ancak sizinle ayni isme sahip ş harfi farkli bir üye daha var. ayşe diye..
Sorun bundan kaynakli olabilir?Forum programi iki ismi ayni görüp hata veriyordur muhtemelen...

e nolcak? önerin ne....

ayse ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:
ayse ' Alıntı:
e ulaşamadımda sana.

e nolcak? önerin ne....

Ben bir şeyler yapmaya çalişayim...
Olmazsa üyelik ismini değiştiririz...

sevincli cat56 döndüm nihayet yahu aaaaa yeğen pc el koymuştu özledim siteyi 44

Ben de geldim günlerdir uğrayamıyordum şöyle müziğimizi açalım, bir çay da alalım ohhhhhh dünya varmış kahvesmiley

cafe bos kalmis bu aralar arkadaslar dusun pek ugrayan yok,iflas edicek cafe mazallah b456 ttli3

vallaa ben cat56 yani coffe2 çay içiyorum gelen kapsın birer bardak sevincli

sınavımın şerefine bütün çaylar bendenn blook

coffe2 bende cayimi alayim o zaman,acik olsun...psiko cay icin tesekkurler insallah notun yuksek gelince bi cayini daha iceriz happy6

coffe2 psiko ben bir fincan daha istiyorum cat56

PSİKO ' Alıntı:
sınavımın şerefine bütün çaylar bendenn blook

aa34 ne çayı be öle çabuk kortulamazsııın f678h ben bir kuşburnu suyu, dilim yaşşş pasta çikolatalı lütfen. yok yok vazgectim.önce yemek faslı tatlı 2 saat sonra aa34 öncee yemek ttli3

bende bir nesgayfe aliiim psikocuum öle bi çayla kurtulamazsın

maaşallah bu ay battık desenize dunk56

idea3 yahu dr. için cimri delerdi doğru galiba inadıma içicem çay kahve ve sen ödeyeceksin dr. beycim aa34 pc05

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri