HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

herkese günaydın
d6d51ae32a9f96ee324eea253c4b053b.jpg

Aman da aman ne tatlı kediş onlaaaaar...pisimbat nerdesin bak şunlaraaaa...burcuuuu...

Bugle evet Daisy bu yarın göreceksin onu da ttli3
Dost çok güzel resim bu ya teşekkür ederim.

ya bunlar ne tatlı şeyler yahu vallaha cat3500

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ KAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

tuğhan ' Alıntı:
oooo saat kaç olmuş ya ben eve geç kaldım şimdi annem ne yemekler yapmıştır kim bilir.birazdan çıkacağım smiliyfa emerhaba ben sana cevaplıyayım coffe2bu secret dedikleri şey hakkında farklı kitaplarda okudum ve şunu anladım ki kitaplarda bahsedildiği gibi her istediğin hemen olmuyorama gerçek olan bir şey var oda butip kitapları n insanları olumlu düşünmeye yönlendirmesi aslında bir çeşit psiko terapi  ttli3 toplum olarak depresifliğe yatkın ruh durumumuzdan dolayı kitapları okudukça kendimizi iyi hissediyoruz bilmiyorum belkide gerçeten etkilidir kitap ta bahsedilen 5 basamağı çok iyi uygularsan neden olmasın henüz ben başarılı olamadım umarım sen olursun dusun

temizliğimi yaptım dinlendim yarın annemde geliyor ohhhh k8908

Hamarat arkadaşım benim...Gelsin de gönül abla güzeeel bir sohbet yapalım.... clapping

Evet hayırlısıyla öğleden sonra burada olacak k8908

Bugün oark pek bi hareketliydi 44

İyi akşamlar hayatım değişti cafe sakinleri
Bugun çok gerildim ama şimdi iyiyim çok şükür onlar bana sinir olsunlar ben neden onlara sinir oluyorumki

Bu arada burcu annen gelmiştir herhalde gözün aydın

EYLEM ' Alıntı:
İyi akşamlar hayatım değişti cafe sakinleri
Bugun çok gerildim ama şimdi iyiyim çok şükür onlar bana sinir olsunlar ben neden onlara sinir oluyorumki
heççç!! yani!! tabi!! sevincli

nicedir yorgun olan yüreğim bugün radyodaki tüm şarkılarım önce sana gelsin neutrali5

banada pek iyi geldi şarkıların seçimi bu gece nidense...

günaydın gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun kiss3

ben dinleyemedim dün gece radyoyu ama eminim çok güzelmiştir

günaydın arkadslar, iyi tatiller

ayse ' Alıntı:
banada pek iyi geldi şarkıların seçimi bu gece nidense...
saol canım ttli3 dün baya sıkılmıştı canım bende hırsımı radyodan ve yayını dinleyen herkesden aldım 44 hafta sonu olmasına ragmen olan ragbet ilginçti 44 hatta bitirmeyi düşündüğüm zaman hayır devam et demeleri beni ayrıca sasırttı. zira atakan yok burcu yok yorulmuşum ve saat 23 e kadar devam eden bir yayın terli345 lakin şikayetci deilim zerre kadar yine olsa yine o kadar uzun süre yaparım sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri