HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Bugle ,Pisimbat cat56 ve Coskun tatilden dönmenize çok sevindim.. s456 Hoşgeldiniz clapping

Hoşgeldiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz s456

Bugle ' Alıntı:
Ben de dün döndüm pisicik.Umarım tatailin güzel geçmiştir..Bodrum,gümüşlük,Akyarlar vs..Harikaydı..Bir de üstüne Burcu'nun annesi Gönül Ablay'la tanıştım,sohbetler,çaylar...ooooh..Bodrum'a mı yerleşmeli,Bodrum'lu mu olmalı acep?.... kiss3

bende bodrum yalıkavaktaydım huzur dolu bir tatil geçeirdim kafa dinledim akşama yazarım seyahatnamemede

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bugle ,Pisimbat cat56 ve Coskun tatilden dönmenize çok sevindim.. s456 Hoşgeldiniz clapping

mersi 44
BURCU. ' Alıntı:
ohh ne güzel pisimde döndü kiss3
Begüm annemle görüştükten sonra bana çok tatlı kız ama beyaz şekerlerden değil doğal tatlılardan demişti çok gülmüştüm y789 Ama gerçektende öylesin kiss3

mersi burcucum özledim vallaaa şaşkın

ELİF-81 ' Alıntı:
Hoşgeldiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz s456

mersi efm cat56

Amanında aman Bodrum güzelleri dönmüş pisim yalıkavak'ta olduğunu bilmiyordum b456 sıcaklardan dolayı ben gelemedim yalnız gelemeyeceğim için daisy kızım malum bırakamam ve bu otobüs seferleride yanıma almama izin vermiyorlar bagaja alıyorlar orasıda havasız bu yüzden 3 saatlik bir yol olsa da o riski almak istemedim benim tatilim eylül sonunda olacak gulensmiley

Hoşbulduk arkadaşlar...bu ne güzel karşılama böyle..bi daha mı gitsek dönsek acaba?Gidelim hatta yerleşelim Bodrum' a daha iyi olur..siesta yapalım,Bodrum evleri gibi beyaz giyip sandaletlerle dolaşalım bütün gün.Denize girelim,hiç çıkmayalım..yüzelim yüzelim,rakı şişesinde balık olalım..Huzur içinde mutlu mesut yaşayalım...32 yaşında emekli olabileceğim bir iş bilen var mı??? dusun 8977 tatilsmiley

Ohh bakıyorum sende büyüsüne kapılmışsın Bodrum'un yok 10 yıl orada yaşamak bana yetti ben burada ki rakı şişelerinde balık oluyorum y789 denizide görüyorum ohhh çok sıkıldıkça kaçarım tabi Bodrum'a o ayrı gogogo

ağlaartık kafeye kimsecikler gelmiyor eskiden böylemiydi burası dolup taşardı tüm masalar

Burdayız aşkolsun...Gelir gelmez Bodrum'dan Burcu'yu yakaladım ,bir Alsancak sefası yaptık..Aşığım ben bu şehre...Daha doğrusu tüm Ege'ye..İnsanlarına ..hatta dejenerasyonu bile hoş geliyor.Bu rahatlık, bu ferahlık ,kendini kasmama hiç bir yerde yok..Ege'nin insanına rakısına balığına,efesine,başına buyruk kızlarına,karşyaka-alsancak vapuruna ....bi de KSK sine.... kiss3

kordonun keyfi eskisi olmasa da harika geceydi ama ayyy bir dahaki sefere o biraverlerden takılalım harbi keyifli olacak ben yarın program sonunda Bornovaya gideceğim 44

Arkadaşlar biraz daha buraya kimse uğramazsa kafe kapanacaktır burada sakinlik olmamalı öyle değil mi ttli3

sana kesinlikle katılıyorum burcu çok boşladılar cafemizi 789569 çok

soğuk kış günü olsaydı keşke ozaman herkes sıcacık bir çay kahve içmeye uğrardı cafeye

radyoda emel elimde kahvem keyfim yerinde herkese tavsiye ederim süper oluyor.tabi kafede olunca b456

Emelli dakikalar gogogo gogogo gogogo blissy blissy blissy

Bende geldim portakal suyumu aldım cat3500 yayınıma hazırlanayım
avatarım nasıl bu arada taze çıktı bugün ttli3

çok şirin senin gibi

BİRA içcem ben....:P

ayse ' Alıntı:
BİRA içcem ben....:P
Afiyet olsun iç tabi
biz dün içtik Bugle ile ben bu gece eğlenceye akacam ama içemem heralde 44 dünkü bana yetti 44

Burcu bu senin tatlış daisy mi yoksa?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri