HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

BeYzA33 ' Alıntı:
selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem...
özel msj almak için ne yapmam gerekiyor.Merak ettiğim konuyu hala merak ediyorum y789

afiyet olsun pisimbat

Mersi eylem umarım kimsenin canı çekmemmiştir bende bi şaşkınım yahu pat die yazdım ortalığa krz67

Bende geldimmmmmm Eylem hoşgeldin sende
bende soğuk bir portakal suyu aldım arkadaşlar fazladan da getirdim isteyene verebilirim.
Bu arada olabilirse size sürprizim olacak ama biraz beklemelisiniz gulensmiley

Ayy ya kimse üzerine alınmasın ama şimdi msn de biri ile yazışıyorum bu site dışında olan buradan biri ve herkes neden bunu diyor benim hayatım roman evet olabilir herkesin öyledir diyorum
ama benim ki farklı yazsam meydan laurese olur zamanında çok şey gördüm zorluklar çektim kimse benim yaşadıklarımı yaşayıpta ayakta kalamaz.
Ya ben bunları yazan insanlar artık bana antipati gelmeye başladı ben bu sitede ağzım açık gözlerim dolu dolu kimlerin hayatını okudum da ve nelerin üstesinden geldiğini gördükten sonra bu insanlarla sohbet etmek etkilemiyor beni

EYLEM ' Alıntı:
BeYzA33 ' Alıntı:
selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem...
özel msj almak için ne yapmam gerekiyor.Merak ettiğim konuyu hala merak ediyorum y789

merak ettiğin konuyu ben anlayamadım..mesaj alımı dolu sanırım..silden sana gelen msjları belki olur..bilmiyorumki bende smiliyface

valla özel mesaj almak için önce birinin sana özel msj atması gerek y789 ve daha sonra sende onu okuyacaksın 44 kontrol panelinden ayarlarınıda yapabilirsin zaten üstte solda gelen mesajlarını görmen mümkün

Ben bu grubu çok seviyorum ya gulensmiley[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=qgDCRSd9QMA&mode=related&search=[/youtube]

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
valla özel mesaj almak için önce birinin sana özel msj atması gerek y789 ve daha sonra sende onu okuyacaksın 44 kontrol panelinden ayarlarınıda yapabilirsin zaten üstte solda gelen mesajlarını görmen mümkün

Özel mesaj atabilmek için üye adayları için sınırlama var.Ancak mesaj alımı için boyle bir sınırlama yok...
Bende bir bakayim neden size mesaj gitmiyor coffe2

ya biri mısır getirdin feci canım çekti

Ya bende birşeyi merak ediyorum bu doğumgünü yaklaşanların listesine bakıyorum ama hangi tarihlerde göremiyorum nasıl olacak.

b]Ayy ya kimse üzerine alınmasın ama şimdi msn de biri ile yazışıyorum bu site dışında olan buradan biri ve herkes neden bunu diyor benim hayatım roman evet olabilir herkesin öyledir diyorum
ama benim ki farklı yazsam meydan laurese olur zamanında çok şey gördüm zorluklar çektim kimse benim yaşadıklarımı yaşayıpta ayakta kalamaz.
Ya ben bunları yazan insanlar artık bana antipati gelmeye başladı ben bu sitede ağzım açık gözlerim dolu dolu kimlerin hayatını okudum da ve nelerin üstesinden geldiğini gördükten sonra bu insanlarla sohbet etmek etkilemiyor beni
[/b]
[/quote]

Offf ya onceki yazdigimi yollayamadim neyse tekrar yaziyorum, Burcucum kizma onlara, herkesin derdi kendine gore en buyuk derttir biliyorsun, senin gibi bizim gibi bunun farkinda olabilmek zaman alir, biz insanlar yavas gelisen varliklariz bunun icin birbirimize karsi sabira ihtiyacimiz var..benim cok eskiden bir kiz arkadasim vardi, anne ve babsini cok onceleri kaybetmis, evi kendinin, calismaya ihtiyaci olmayan, birtek kuzu gibi bir erkek kardesi ile yasayan birisiydi ..bana gore dertsiz tasasiz bir hayati vardi ama gel gorki kendini dert denizinde yuzen bir balik gibi hissederdi..oyle cok sigara icerdiki bazen sohbet ederken goz gozu gormaz olurdu ben surekli cami acardim o da bana kizardi, usuyormus, eee? bende oluyorum yaani... 4897 neyse ,sohbetlerimizin konusu sadece bu arkadasin dert yanmalarindan ve benim vah vah, yaaa, hadi ya seklindeki nidalarimdan baska bir sey olmazdi. Yinede severdim kendisini.. sonunda kendine oyle buyuk bir dert cektiki gogus kanseri oldu ve tek gogsunu aldilar..dert yanmayi ve sigarayi asla birakmadi..sonunda benim diger kiz arkadaslarimi kiskanip (erkekleri deyil 44) bana bagirip cagirmaya ve hakaretede baslayinca oracikta kestim arkadasligimi.. baktin bunaliyorsun enerjini kaybediyorsun ama karsi taraf hep aliyor ve ogrenmiyor, keseceksin ve ozgur birakacaksin, sevgiyle selametle gitsin onayi music45 Bu arada surprizin nee, merak ettim, banada misir blissy
Sevgi ve Isikla kal

işte sürpriz yeni smileylarımız hayırlı olsun arkadaşlar.... Haklısın Ferya b456 cat56 ice1 catsle

Ay ben yerim onlari cok sevimliler super

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Ya bende birşeyi merak ediyorum bu doğumgünü yaklaşanların listesine bakıyorum ama hangi tarihlerde göremiyorum nasıl olacak.
Forumun üst tarafında takvim var.Orada tüm doğum günü tarihlerini gorebilirsiniz...

ayy sonunda öpücüğümde gelmiş takvim içinde smileylar için de çok teşekkür ederim Atakan kiss3

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
ayy sonunda öpücüğümde gelmiş takvim içinde smileylar için de çok teşekkür ederim Atakan kiss3

Ben teşekkür ederim...Bu arada bu smileyler Burcu'dan geldi ben ekledim...
b456 cat56 ice1 catsle kiss3

simiyler güzel miş bea cat3500

yaf ne oluyo bugün yaf daral geldi hayde ben çıkıyorum size iyi geceler hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri