HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

öle tabi iyi ki varlar sen de iyi ki varsın ve onlara kol kanat geriyosun smiliyface

ben çok severim o türküyü çok duygulanırım dinlerken.

Yerim ben sarı papiliyi aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cat22 uzun suratttt

Arkadaşalr ben yatıyorum sabah iş var malum... Allah bol satışlı kazançlı gün yaşatsın 96 Pisim daha ne kedişlerimin resimlerini göndereyim sana ya ben albüm yapacam günlüğümde böyle olmayacak. Maşallah hepsine.
Herbirinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere

iyi geceler canım inşallah çok çok satışlar yaparsın Allah iş karşıllığı ve bol bol kazançlar versin 96

Hoşbuldum Burcucum sen de hoşgeldin happy6 ben de çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler ben sabaha kadar daha çok ziyaret edicek gibi görünüyorum hiç uykum yok size iyi uykular tatlı rüyalar uykulusmile

sıcaktan uyucak hal mi kalıyor insan seni çok iyi anlıyorum elifçim sigrt56

vallaha benim ev serin sevincli öyle uymuşummm tarifi mümkün deil...mışıl mışıll...sabahın 05,24 de uyandım hala ayaktayım... hazır erken kalkmışken cafeyi bugünde ben açayım dedim. temizledim topladım 44 ya akşamdan kaldırsanıza şunları sevincli birazdan yüzmeye gidicem.arkadaşıda uynadırdım sabahın körün de kalk işlerini hallet orada buluşalım die... f678h

smil56 ayyyy benim içinde yüz emelcim sevincli

herkese kocaman merhabalar ama ben de yüzmek istiyommm

ohhh!! sefam olsun yüzdüm,yüzdüm e sonra yine yüzdümm f678h nasıl rahatladım,nasıl ferahladım anlatamam. darısı başınıza arkadaşlar 44

lerzan ' Alıntı:
bodrum bodrum degıl lalem lalem dıyorum ..ve nasıl ozluyorum

aaaaaaaaaah ah dıyor opuyorum

lerzan
lerzan ' Alıntı:
cooook sevgıler hepınıze cosku dolu gunler

ben mı...haberler donunce
sevgı dolu gunler tum hayatımdegıstılı arkadaslarıma ıcten sevgı dolu selamlarımla

lerzan

vayy lerzanım hoşgeldin e hoş git bakalım ben gelinceye kadar sen tüymüşsün 44

Lerzan hoşgeldin özlettin valla kendini .
Emelllll yüz sen valla ne rahat
Arkadaşlar bende allahtan gece rahat uyuyanlardanım ev çok sıcak olmuyor.
Evettttt geldim ve aklımda olan işlerimi hemen yapıp sizlerede sunmak istiyorum bekleyin canlarımmmm k8908 Bugün daha iyiydi hava 2 satışım oldu ama hiç yoktan iyidir değil mi 44 akşama görüşürüz öptüm sizleri

merhabalar hayatım değişti cafesindeki herkese kahve içmeye geldim eşlik edecek kimse varmı
kahvesmiley

Merhabalar hoşgeldin Eylem ben de buz gibi bir bardak su içeyim hem sana eşlik etmiş olurum happy6

Hoşbulduk.Eşlik ettiğin içinde teşekkürler

Rica ederim herzaman aramızda görmek isteriz seni de
sevgiyle kal actionsmile

eylem hoşgeldin safalar getirdin..

selamlar herkese...eylem sana özel msj yazamıyorum... sadanim cevap vermediğimi düşünmeni istemem...

cat3500 sevincli ben geldim balkonda pufta oturuyor nescafem ve cevizli kurabiyemi yemekteyim 8977
sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri