HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ya bi şey sorcam burcu buraya nasıl foto ekliyoruz. eklemek için senin gibi bisürü yıldızım mı olmalı?

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
papioh7.jpg

ayyyy alıcan koynuna mıncırıcan öpücen koklucan ısırıcan bunu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben yatıyorum canlarım hepinize iyi uykular ve çook tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereee gulensmiley hismiley

yooo aslında birşey olmana gerek yok sitede nasıl eklendiğine dair bir açıklama olmalı vardı diye hatırlıyorum messenger veklersen sana SIRrı veririm y789

Ayy Tuğhan varya Allah seni ne yapsın gecenin bu saatinde bana Hayalin yaptığı son dilim tiramusuyuda yediriyorsun ya ne diyeyim ben 44 ama börek feci canım çekti 4897 offff buyrun canım arkadaşımın yaptığı tiramusu
tiramusumz3.jpg

ekledim ama annen bana börek yapsın agl34

Ayy yok geç saatler kadar burada kalmak iyi değil insanın karnı acıkıyor ya daisy bile şimdi yemek yedi Tuğhan umarım başarırısın yatıyorum ben çünkü sabah iş var
herkese iyi sabahlar
44

Arkadaşlar o zaman bir de Bursa buluşması mı ayarlasak hımm ? Çok güzel olur dimi f678h

Aslında Tüm Türkiye geneli olabilseydi dusun
Günaydın arkadaşlar harika bir sabah sadece uykum var uykulusmile

öncelikle avninin hayatındaki gelişmlere çok sevindim. darısı herkesin başına.

Burcu, avninin bahsettiği kitabı bana e-mail atman mümkün mü? adresi özelden göndereceğim.

bende Bursadayım. bursadan başka kimler var bir çıkalım meydana..

tabi atarım hemen gönderebilirsen şimdi çıkmadan atayım yoksa ancak akşam evden göndermemi bekleyeceksin

Geç geldim ama olsun geldim ya sonunda. Şöyle cam kenarına kurulup pisimin başını okşamaya başlayayım yavaş yavaş. Bu arada avatarım nasıl olmuş gerçi artık yardım istemiyorum kimseden Allahtan başka 96 ama kedi çok komik ya çok hoşuma gitti. khkh56

angel2030 ' Alıntı:
Geç geldim ama olsun geldim ya sonunda. Şöyle cam kenarına kurulup pisimin başını okşamaya başlayayım yavaş yavaş. Bu arada avatarım nasıl olmuş gerçi artık yardım istemiyorum kimseden Allahtan başka 96 ama kedi çok komik ya çok hoşuma gitti. khkh56

avatarın çok güzel angel gssmile
kurul tabi yahu şöyle ben bir bardak çayda veririm sana wave

Burcu bak bi başlık daha açtım umarım senin aklındaki değildir buda sevincli
bakalım kimler neyi protesto edecek çok meraklıyım yhau ben elimde değil deli pisiyim ben 4897

pisim yok iyi yapmışsın işten çok yazamıyorum ama bakacağım akşam aslında benim farklı düşüncem var
Arkadaşalr özelden Asislerin bahsettiği kitabı isteyenler var asisler bu kitap için uyarı yaptı bende ayrıntılı akşam yazacağım bu hemen yapılabilecek teknikler değil ondan önce okunması gerekenler kitap var yanlış yönlendirmek istemiyoruz.
İsteyenlere mail ile gönderdim.

Neymiş o kitap..öğrenmezsem çatlarım valla.

Arkadaşlar kitap RUHSAL GÜÇLERİ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ ama bunu okumadan önce başka kitapları okumanızı istiyorum birazdan yazacağım ofisteyim toplantım var az müsade lütfen.
Dennise göndermeden yazayım olur mu

offffffff burcu yaa bu sen nasil koyarsin tiramisu yu boleee yaaa
yiyen var yiyemiyen var ama dimi 88a
Cok canim cektii yaa
ok cnm sen uygun olunca yazarsin

ne yapayım Tuğhanda bana börekten bahsetmeseymiş neutrali5
Arkadaşlar toplantıdayım akşama kitap hakkında bilgi vereceğim ama size şunu diyeyim
ruhsal güçlrerigeliştirirken başkalarının üzerinde kullanmayın yanlış durumlar yaşarsınız

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri