HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Açıklamalarını merakla bekliyorum burcu

Burcucum bende istiyorum o kitaptan mümkünse

haklısın burcu çok dikkatli olmak gerekir bu tür kitapların uygulama aşamalarında ben daha önce de çok okudum bur tarzda ve hep temkinli olmaya ve okuduklarımı kendi mantığımın süzgecinden geçirmeye çalıştım önce.

burcu ne zaman açıklama yapacaksın? dusun

Arkadaşlar kitap haklkında ilgili yere başlık açtım buyrun bu da linki ve ben şunu düşündüm. Evet bendebu kitabın internetten indirilmiş şeklinde var ama sizlere bu şekilde dağıtmanın ne kadar doğru olduğu konusunda çelişkiye düştüm bilgiler anlamında değil Bu vazifeli insanımız Ergun Candan bir emek vermiş ve bedavadan bunu elde etmek ne kadar doğru burada takıldım. Lütfen başlıkta belirttim isteyen gidip bu kitabı satın alsın fiyatı pahalı değil 13 ytl olmalı en fazla
İşte ondan öncede okunması gereken kitapların listesi size hangisi uygun geliyorsa seçin birini
http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?topic=1922.0

Kitabı okumayı engellediğimi düşünmeyin sakın, okuyun ama size önerim okumadan önce listelediğim kitaplara öncelik tanıyın.

kafemiz boş mu bugün wave

cafemiz boş kalır mı hiç burcum yaw smiliyface

Kalmasın tabi ben burayı bulana kadar y789 ayyy kaçtın ya ben ne diyeyim sana 44

cafemizin yeni yeri hayırlı olsun hepimiz için. çok daha güzel paylaşımlar yaşamamız dileğiyle... smiliyface

gecenin finalini ailemize yeni katılan bebişimiz eyüp ardayla yapıyorum bu fotoyu o doğduktan bir kaç saat sonra çekmiştim 5 temmuz günü smiliyface
spa0779lg3.jpg

Allah analı babalı büyütsün be <fato ben yatıyorum arkadaşalar çokkkk yoruldum bana bi içecek verinde yatayım y789

ben de %100 üzüm suyu var katkısız içer misin canım hemen ikram edeyim smiliyface

Arkadaşlar sitede küçük olamyan değişimler toparlamalar yaptık artık bir süre alışma dönemi yaşayabilirsiniz ama inanın konular çok dağılmıştı ben bile çoğu yazıyı kaçırır oldum umarım memnun kalırsınız

içmez miyim harikasın sen utananadam

ellerine sağlık burcum ya epey uğraştın smiliyface ben de daha fazla savaşmıycam göz kapaklarımla teslim oluyorum artık iyi geceler herkeslereee... smiliyface

hemen yolluyorum üzüm suyunu canım afiyetler olsunnn iyi geceler...

sağol canımcım içer yatarım bende smileydance

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=JmmEY7CWRDs[/youtube].

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=YMGomzgBcUU[/youtube]Bu diziyi izlemişsinizdir benim avrupa yakasından sonra tek seyrettiğim dizi buydu pek tv izlemiyorum ama bu çocukların yüzlerine bakar mısınız dizi karakteri bile olsalar ne kadar pozitifler baktıkça enerjim yükseliyor

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri