HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda bulunan butuun dostlarim,mutlu yillar hepinize....

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sevgimle

Mutlu yıllar yeni yıl hayırlara vesile olsun herkeşe 😁

Forumcular

Mumin cim hos geldin tekrar :) bekliyoruz diger forumculari

Hoşbulduk Atakan bey, bende bu konuya değinecektim . Buraların canlanması gerekiyor.

blook canlandiralim eski uyeleri cagiralim. Pisimbat da geldin.

Harika olur

günaydın hayatım değiştiren forumum, sizleri ne kadar çok özlemişim.... ne olaylar ne olaylar, facebook icat oldu, buralara uğramaz olduk sanki, ama gönlümün en güzel köşesinde ailem gibi oldunuz... gününüz bereketli olsun

sahi kadınlarla elele derneği tarihe karıştı,2011 de kapattık, genç girişimciler derneğini kurduk, neoglance yeni bakış eğitim kültür derneği olarak istanbula nakil ettik ama ben aldım o heyecanla kendimi bile aştım. atakan kocaman yürekli insan sana binlerce teşekkür...

arkadaşlarorgan bağışında bulunucagımama nereye

Herkese selamlar
Yaşamımdaki mutluluk bolluk bereket ve zenginliği her
Nefes alışımda hissediyor hayatın bana vermiş olduğu tüm nimetleri kucaklıyorum ve kabul ediyorum
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum
Mutlu hiisedin mutlu kalın :)

Iyi bayramlar arkadaşlar

En-g%C3%BCzel-kurban-bayram%C4%B1-s%C3%B6zleri-yeni.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri