HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese merhabalar.
Bende yeni üyeyim ve hayatımdaki tek ve en büyük problem nickimdende anlaşıldığı gibi asosyal biriyim. hiçbir şekilde öncelikle kızlarla iletişim kuramıyorum. diğerleri gibi yanımda mutlu olmuyolar. Yardım edebileceğini düşünen varsa mail den konuşabiliriz.
yesilirmak.148@gmail.com

herkese merhabalar.
Bende yeni üyeyim ve hayatımdaki tek ve en büyük problem nickimdende anlaşıldığı gibi asosyal biriyim. hiçbir şekilde öncelikle kızlarla iletişim kuramıyorum. diğerleri gibi yanımda mutlu olmuyolar. Yardım edebileceğini düşünen varsa mail den konuşabiliriz.
yesilirmak.148@gmail.com

hoca serbest bırak... kendin ol...

Arkadaşlar herkese Merhaba, İşyerinde sıcacık çayimi içerken, HAYATIM DEGİŞTİ CAFE sine uğramak istedim. Herkese güzel gün dilerim
smileydance

Selamm.. bizde bir uğrayıp selam verelim dedik... 956k
Biz derken; ben, mis gibi kokan dumanı üstünde türk kahvem ve okuduğum kitabım.... herkese kolay gelsin.. Bana da gel keyfim gel.... sevincli

sevdim bu köşeyi.iyi geceler =)

Şimdi baktım, maalesef yayın bitmiş.. Neyse abone oldum bir daha ki sefere artıkın.. :) actionsmile

Zertinya nerdesin sen olmayinca buralar cok sessiz
Herkese degisimde basarilar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri