HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik

günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik
günaydın mevsim sonbahar güzel dileklerin sana da huzur mutluluk versin inşaallah..yaşadığın üzüntüyü hissedebiliyorum yıllar önce ben de kaybetmiştim..güzel duygular bırakıp gidiyorlar bu hayattan..

teşekkür ederim,çocuklugum köyde geçtiği için o zamanlarda köpegimi kaybetmiştim,yıllar sonra kızım çok istediği için ona herkes karşı çıkmasına ragmen köpek aldım sonra bahçeli evim olunca bir sürü hayvan yetiştirdim başka köpeklerimde var ama ne bileyim bunu kendim için almıştım ve daha yavruydu kısa ama mutlu yaşadı

çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücüsadanim

herkese günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrr,yagan yağmurun bereketi,bollugu ve huzuru sizlerle olsun(burda yagmur yagıyoda)

ya ben sorunum problemim yok diyorum ama bi yandan da acaba diyorum, acaba birşeyleri hasıraltı mı ediyorum.. bu soru kafamı kurcalayıp duruyor bir süredir..

Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?

Problemlere yoğunlaştığımda;

mutsuz olabilirim - mutlu olabilirim. uzunca bir süre mutsuzluk, can sıkıntısı, takıntılar vs. ile yaşadım, sonra bir şekilde bununla başetmeyi öğrendim ve temelde insanın kendi seçenekleriyle ilgili olduğunu farkettim. Yani, burada sanırım asıl zihnimi meşgul eden, hâlâ kendimde eksik gördüğüm birtakım şeyler olması ve bunlara karşı harekete geçmeyi istemeyişim ya da bunlarla ilgili yöntemler geliştiremeyişim. öyle işte.. belki de ilgi istiyorum sadece, ya da bu sadece istediklerimden bir tanesi ve ben çekiniyorum...

Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinci :) Toz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.

haklısın.. geciktiğimi düşündüğüm bir çok şey var. bunun üzerimdeki etkisinden bahsetmek bile istemiyorum.. bazen böyle olan biteni yukarıdan izleyeyim diyorum ama akılalmaz şeyler oluyor, çok güzel şeyler..:)

Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa. :)

Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?

4 yıldır ailemden uzağım, sen var ya sen nasıl da çözdün :)) işte tam alışmaya başladım diyorum tekbaşınalığa, bişeyler oluyordu ve çalkantılar vs.. bi türlü toparlanamıyordum.. şimdi şimdi alışıyorum, uzun süredir böyle birşey yaşamıyorum. ama işte, artık nasıl bir boşluk oluştuysa içimde, dolmuyor ya..

eyleme geçme açısından problemim yok aslında, kendime engeller örüyorum ama çok aşırı büyük değil, yani mesela sınavlarım bitene kadar erteleyeyim diyorum yapacağım şeyi.. hâlâ düşüncelerimde tortular var, onları hissediyorum..

O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...

evet :) gelmiyor, hissetmek istediğim gibi hissedebilmek ve düşünce akışını kontrol edebilmek, rahatsız edenleri serbest bırakmak çok eğlenceli özellikle sevincli yine farkındalık konusuna geldim sanki yu89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri