günaydın mevsim sonbahar güzel dileklerin sana da huzur mutluluk versin inşaallah..yaşadığın üzüntüyü hissedebiliyorum yıllar önce ben de kaybetmiştim..güzel duygular bırakıp gidiyorlar bu hayattan..günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik
günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik
Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?
Hasıraltı ettiğin o düşüncelerinle yüzleşme vakti değildir belki şimdi. Sen bişeyler yaşadıkça, olgunlaştıkça, duygularını eşeledikçe gün yüzüne çıkacaklardır ilerde. Kişisel gelişim hiç bitmezki sevgili maviinciToz pembe bulutlar içinde lay lay lom koşturarak herşeyin mükemmel olduğu bi hayat yaşamak mümkün değil. Varoluşundan memnunsan, kendi içinde huzurun varsa, güzel anlar yaşıyosan, gülebiliyosan, ağlayabiliyosan, sevebiliyosan mutlusundur. O hasıraltı ettiğin duyguların ve düşüncelerinle tek tek zamanı geldiğinde yüzleşecek ve özgürleşeceksin... Bu zamana kadar yaptığın gibi.
Kıyamam ben sana yaaa ben senin ihtiyacın olanı biliyorum. Seni anlayacak çok yakın bir yol arkadaşı lazım insana bu zamanlarda güvenerek gözü kapalı sırtını dayayabileceği bir dost, bir yar ya da aileden biri artık hangisi mevcutsa.
Yine eyleme geçme sıkıntısı var bir de ne yapacağına karar mı veremiyorsun?
O kadar sıkıntı içinde bile olsan mutlu olmayı seçebilirsin biliyorsun. Sonra o can sıktığın şeyler sıkıntı gibi gelmez insana...
Şimdi eyleme geç şimdi. Erteleme tatlım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.