- Reaksiyon puanı
- 0
atakan abi günde kaç saat dinlenmeli hergün dinleyemem 1 gün dinlesem ara versem bişe olurmu acaba?
Günde ortalama 7-8 saat öneriyoruz ancak daha az dinleyenlerde de etkiler olabiliyor.KonFurCYUS ' Alıntı:atakan abi günde kaç saat dinlenmeli hergün dinleyemem 1 gün dinlesem ara versem bişe olurmu acaba?
merhabalar rehber bölümünü inceledim ama sanırım aradığım cevabı bulamadım . günlük 7-8saat öneriliyor peki fazla dinlemenin bi zararı olurmu son dört gündür günde 14-15 saat dinlemeye başladım azaltmalımıyım yoksa fazla dinlemek etkiyi hızlandırır mı ??
merhabalar rehber bölümünü inceledim ama sanırım aradığım cevabı bulamadım . günlük 7-8saat öneriliyor peki fazla dinlemenin bi zararı olurmu son dört gündür günde 14-15 saat dinlemeye başladım azaltmalımıyım yoksa fazla dinlemek etkiyi hızlandırır mı ??
arkadaşlar benim anlamadığım 1 suçluluk 2 ego derken bu sayılarla neyi kastediyosunuz? mesela ben şöyle yaptım egoda new age ney klasik sanat hepsini dinliyorum siz nasıl yapıosunuz sadece mesela neymi dinliyosunuz? ben nasıl dinlemem gerektiğini anlamadım açıkçası önce suçluluk hepsini dinliyorum sonra ego her çeşidini dinliyrum her versiyonu doğrumu yapıorum acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.