Günde kaç saat dinlenmeli

KonFurCYUS

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
atakan abi günde kaç saat dinlenmeli hergün dinleyemem 1 gün dinlesem ara versem bişe olurmu acaba?

Ynt: Günde kaç saat dinlenmeli

KonFurCYUS ' Alıntı:
atakan abi günde kaç saat dinlenmeli hergün dinleyemem 1 gün dinlesem ara versem bişe olurmu acaba?
Günde ortalama 7-8 saat öneriyoruz ancak daha az dinleyenlerde de etkiler olabiliyor.
Bir gün ara verince bir sorun olmaz...

Peki benimde sorum olacak;
hangi telkini dinlemeliyim yani hepsini karışık dinlesem olurmu belli bi süre birinimi dinlemem gerek.?
ne kadar süre hangiini dinlemeliyim kısaca :)

önce 10 gün ya da 2 hafta kadar suçluluk ve egoyu birlikte günde en az 8 saat kadar dinlemeniz lazım.isterseniz önce rehber bölümünü inceleyin.

merhabalar rehber bölümünü inceledim ama sanırım aradığım cevabı bulamadım . günlük 7-8saat öneriliyor peki fazla dinlemenin bi zararı olurmu son dört gündür günde 14-15 saat dinlemeye başladım azaltmalımıyım yoksa fazla dinlemek etkiyi hızlandırır mı ??

slm benimde bi sorum olucaktı ben bir buçuk aydır sadece egoyu dinledim acaba bi sorun olurmu

Sadece tek bir telkini mi günde 7-8 saat dinlemek gerekiyor?

merhabalar rehber bölümünü inceledim ama sanırım aradığım cevabı bulamadım . günlük 7-8saat öneriliyor peki fazla dinlemenin bi zararı olurmu son dört gündür günde 14-15 saat dinlemeye başladım azaltmalımıyım yoksa fazla dinlemek etkiyi hızlandırır mı ??

bunun cevabı var mı?

arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum telkinleri bilgisayardan mı dinliyorsunuz yoksa mp3 denmi sizce hangisi daha etkili olur? teşekkürler

ben telefondan dinliyorum.aslında burdaki soru büyük hoparlör mü yoksa çakma kulaklıklar mı olmalıydı.ben iş boyunca dinliyorum sabah 7:30 akşam 6

Tamam hergün 8 saat dinleyeceğim. Psişik yeteneklerim gelişmiş durumda. Bakalım kaç gn etkisi olacak. :)

Bu soruya cevap ben de alamıyorum lütfen yardım edermisiniz?

önerilen 8-10 saat...ancak bi zararı olmaz

ya ben suçluluk ve ego da müthiş bir değişme yaşadım ...ama diğerleri sanki fos çıktı bir etki yok... ya da bilinçaltı direniyor mu.. kilo verme dinliyorum şimdi.. listede 1 suç-duygu-kurtul 1 ego 1 kendine güven 1 koruma kalkanı 1 mutluluk 4 tane de kilo ver var.... 4 5 gündür dinliyorum... çok sinirli ve stressli hissetmeye başladım.. bir de artık hiç doymuyorum.. ama size ve sitenize güvenim sonsuz bunu diyim...

telkinler çok uzun sürelerle dinliyoruz..bilinçaltı da belli bir süreden sonra hep aynı şeyleri algılamaktan bıkmaz usanmaz mı acaba?

arkadaşlar benim anlamadığım 1 suçluluk 2 ego derken bu sayılarla neyi kastediyosunuz? mesela ben şöyle yaptım egoda new age ney klasik sanat hepsini dinliyorum siz nasıl yapıosunuz sadece mesela neymi dinliyosunuz? ben nasıl dinlemem gerektiğini anlamadım açıkçası önce suçluluk hepsini dinliyorum sonra ego her çeşidini dinliyrum her versiyonu doğrumu yapıorum acaba?

arkadaşlar benim anlamadığım 1 suçluluk 2 ego derken bu sayılarla neyi kastediyosunuz? mesela ben şöyle yaptım egoda new age ney klasik sanat hepsini dinliyorum siz nasıl yapıosunuz sadece mesela neymi dinliyosunuz? ben nasıl dinlemem gerektiğini anlamadım açıkçası önce suçluluk hepsini dinliyorum sonra ego her çeşidini dinliyrum her versiyonu doğrumu yapıorum acaba?

1.Suçluluk
2. Ego

Bu bence dinlemedeki liste sırasıdır. Yani üst üste müzik türü farklı olsa da aynı telkin dinlenmemeli. Telkin içeriğine göre liste hazırlanmalı müzik türü kişisel zevke bağlıdır aynı tür de seçilebilir farklıları da. Aynı telkinleri üstü üste dinlemek etkisini azaltacaktır. O yüzden tek telkin ya da üst üste telkinleri dinlemek yerine en az iki telkini döngü halinde dinlemekte fayda var.

Evet, o sayı dinlemeniz gereken müzik sırasını belirtiyor. İsterseniz tüm müzik çeşitlerini dinleyebiliyorsunuz o konuda bir sorun yok.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri