Foruma Nasıl Resim Eklenir

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
ttli3 resim ekleme ders 1 siirokul web sayfalarında bi resim buldun güzel ....buraya eklemek istiyorsun... resmin üstünde sağ click yaparak ( explore için ) özellikler butonuna tıkla .... orada adres url diye bir satır var o satırdaki adres yazısının tümünü kopyala sonra bizim forumda yanıtla dediğinde çıkan
img.gif
butonuna tıkla "[ img ] onayi [ /img ]" bu yazı çıkacak ... tam ortasına yani bizim kafa sallayan arkadaşın olduğu yere ( ben onu işaret olsun diye ekledim :) kopyaladığın internet adresini yapıştır ... önizleme yaparak kontrol et bakalım olmuş mu ?? ev ödevi : güzel çiçek resimleri ekleyelim girlhaha ... ip ucu google da arama yaparken webde ara yerine grafiklerde yada images te arama yaparsak ilgili aramaya ait resimleri görünteler ... çok mu ayrıntılı oldu?? kaptırdım kendimi sevincli

Ynt: Foruma Nasıl Resim Eklenir

Ev ödevimi yapıyorum.Shimanic bu gül senin için inşallah beğenirsin.

klm.jpg

**shamanic** ' Alıntı:
ttli3 resim ekleme ders 1 siirokul web sayfalarında bi resim buldun güzel ....buraya eklemek istiyorsun... resmin üstünde sağ click yaparak ( explore için ) özellikler butonuna tıkla .... orada adres url diye bir satır var o satırdaki adres yazısının tümünü kopyala sonra bizim forumda yanıtla dediğinde çıkan
img.gif
butonuna tıkla "[ img ] onayi [ /img ]" bu yazı çıkacak ... tam ortasına yani bizim kafa sallayan arkadaşın olduğu yere ( ben onu işaret olsun diye ekledim :) kopyaladığın internet adresini yapıştır ... önizleme yaparak kontrol et bakalım olmuş mu ?? ev ödevi : güzel çiçek resimleri ekleyelim girlhaha ... ip ucu google da arama yaparken webde ara yerine grafiklerde yada images te arama yaparsak ilgili aramaya ait resimleri görünteler ... çok mu ayrıntılı oldu?? kaptırdım kendimi sevincli

ayyyy canım benim.....baktın tek tek baş olmuyor.... eee bende yazayım gitsin dedin dimi canım...

khkh56 khkh56 şaka şaka,ay bu arada her kes hassasmı nedir...yanlışlıkla birini üzermiyim korkusu oldu bendede....

atakaaaan beeeey!!!!!

ay seni kırmadım demii....fobisi için telkin müziğimiz vaaaarrrrmııı?????

gzeiinsanlaraq0.jpg

ADA2801PL3.gif
güzel arkadaşım bunlar sana armağan...

canlarım benim ben bu mesajın böyle bir başlıkla olduğunu 3 gün öncesine kadar bilmiyordum... b456
forumun yeni halini kontrol ederken karşıma çıktı..
bu satırları bir arkadaşa anlatmak için yazmıştım.. pc05
sağolsun atakan bey buraya taşımış... terli345 utananadam

umarım aydınlatıcı olmuştur...
sizler formumuza güzellikleri ekledikçe hep beraber daha mutlu oluyoruz... super

teşekkürler... ark5
sevgiler... actionsmile

suzzycim aştın sen aştın..maaşallah wave

hülyaa ' Alıntı:
suzzycim aştın sen aştın..maaşallah wave

17_1_12v.gif
teveccühünüz canım....bi ara unutmayayımda sanada şiirli güller göndereyim canım....

kedi-25.jpg

olmus mu bakalim

aahhh basarmisim bravo bana

yasasin!! f678h

images

ev odevimi pekistireyim dedim

nasil olmus mu??

harika olmuş ellerine sağlıkkk art56art56

resim öğretmeni olacağım bu gidişleee aa34 girlhaha

ttli3 şimdi ders 2: bilgisayarımızda kayıtlı olan resimlerden beğendiklerimizi nasıl foruma ekleriz dusun

öncelikle resimleri sanal ortama yüklememiz gereklidir... pc05
bunun için google de resim yükle diye arama yaparız... yaptığımız arama sonucunda örneğin

http://imageshack.us/
yada
http://www.resimuploading.com/
http://www.hizliresim.com/ gibi alternatif siteler çıkar beğendiğiniz bir tanesine girin...

browse seçeneğine tıklayın açılan pencere sizin bilgisayarınızın içeriğini gösterir..
buradan yüklemek istediğiniz resmi seçin aç yada open diyerek pencerenin kapanmasını bekleyin...

tekrar browse yi seçtiğimiz ekrandayız burada yükle yada upload seçeneğine tıklayın...
böylelikle sizin bilgisayardaki resim sanal ortama yüklenmiş oldu...

yeni bir pencere açılacak..
bu pencerede bir sürü satır satır kodlar olur...

en iyisi şimdilik resmin direkt linkinin olduğu satırda ki adresi kopyalamaktır...

daha sonra hayatimdegisti sitesine gelinir yanıtla dendikten sonrasını ilk dersimizde öğrendiğimiz gibi uygularız...

çok büyük resimler eklediğinizde forumlar için önizlemeli kod seçeneğini kullanın..

resimleri ekledikten sonra mutlaka önizleme yapın hata varsa düzeltmeniz açısından..

ödev... cat56 çok özledik... varsa bilgisayarınızda cat3500 resimleri yada cici başka dostlar resimlerini paylaşalım....
ben kül yutmam... resimleri sizmi yüklediniz yoksa web sayfalarınından mı buraya taşıdınız anlarım ona göre
girlhaha

tesekkurler verdigin bilgiler icin shamanic!!!! 956k

melekler-melek-resimleri-1.jpg

Ayy yaşasın nihayet başardım!!Meğer yanlış yerde arıyormuşum eklediğim resmi..Yukarıya bakmam gerekiyormuş..Ben de aşağılara bakıp,neden olmuyor acaa diye düşünüp duruyordum:))

big_cicek.jpg

Bu çiçek,başta shamanic olmak üzere herkes için:))

Bir de yazılara ikon eklemeyi öğrenirsem,şahane olacak:))

Forumda hizli cevap bölümüne resim ekleme için link eklenmiştir.Resmi upload edip kodunu Al linkine tiklayarak pc'nizde olan resimleri foruma ekleyebilirsiniz.Eklediğiniz resimler postimage.org sitesinde host edildiğinden foruma ek bir yük getirmemektedir.Bu bölüm sadece resim eklemekte zorlananlar için kolaylık olsun diye getirilmiştir.Eski şekilde resim ekleme yapan üyelerimiz yine eskisi gibi resim ekleyebilirler.

Biri bana ikonları nasıl kullanacağımı öğretebilir mi acaba???

fatale ' Alıntı:
Biri bana ikonları nasıl kullanacağımı öğretebilir mi acaba???
İkonları eklemek için üzerine bir kez tiklamaniz yeterli.O ikona ait kod çıkar.Daha sonra bir boşluk birakip yazmaya devam edin.İkon sonrası boşluk birakmazsaniz ikon gözükmez.
Hizli cevap bölümünde ikon yoktur.Bu nedenle cevap yazacağiniz zaman yanitla tuşuna basiniz.Böylece tüm ikonları görebilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri