Foruma Nasıl Resim Eklenir

Ynt: Foruma Nasıl Resim Eklenir

3000000000960652ex5.gif

http://www.youtube.com/watch?v=gKD6tbPN1nc&feature=related

PIA05266.jpg

2404LIGHTARIAN_REIKI.jpg

imageMagic.cfm

reiki.jpe

276141xqoqj3ry7t.gif

dersimi başardım ugraşınca oluyormuş oglumun sitesine ben resim ekleyemezken resim eklemeyide ögretten hocamıza teşekkür ederim

sevgiyle kal
hobigifroseroseut0.gif

reiki_peaceful_spirit_dove.jpg
sanırım bende başardım resim eklemeyi blissy blissy blissy

Bora-Bora_Island,_Tahiti,_French_Polynesia.jpg

hah oldu sanırsam, ama hala avatar a resim yükleyemiyorum orda sorun ne anlamadım :S

resme baaaaakkkk. haarriiikkkaaaa

Gerçekten mükemmel bir resim. Böyle bir yer var mı yaa. Yoksa Cennetten bir kare mi:))

bora bora adaları b456

merhaba,
Verdiginiz tavsiyeler icin tesekkürler resim yükleme konusunda. Ancak kendi özel dosyamda bulunan resimleri amatör ressam bölümüne aktaramiyorum. 300 kb olmali diyor, dosyanin boyutu büyük diye hata veriyor. Resim dosyalarim halbuki büyük degil. Sanirim sitede bir sorun var bununla ilgili.Bilginize...

Hoscakalin, simdi gitmem lazim

yeni hayat ablacıgım hizli resim den forumlar için link 3. link yazan şeyi buraya kopyala yani bunu

79.jpg

teşekkürler bigci

bir daha deneyeyim bakayım,ikincide forumlar için yazana tıkladım ama...

tekrar teşekkürler bigci kardeşim,

benim gibi pc acemileri için çok faydalı bir bilgi verdin, bazılarına böylee iyice göstermek gerekiyor.. y789

whereareuea4.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri